Няма какво да се лъжем, ако искате да се сбогувате

...
Няма какво да се лъжем, ако искате да се сбогувате
Коментари Харесай

Свикнете с глада, ако искате да отслабнете трайно

Няма какво да се лъжем, в случай че желаете да се сбогувате един път вечно с непотребните килограми, които ви тормозят откогато се помните, би трябвало да се подготвите за недояждане. Звучи ужасно и даже злокобно, само че истината е, че храна няма да ви липсва, а по-скоро ще ви изтезава синдромът на неразрешения плод.

Когато сте на диета апетитът ви връхлита мощно, тъй като мозъкът отхвърля да одобри, че му забранявате срещу волята му да похапва сочна пържола или вкусна бисквитена торта.

Първото и значимо предписание, когато човек желае да отслабне трайно е да свикне с възприятието на апетит, което последователно ще понижава и няма да ви изтезава по този начин, както е било първоначално.

Препоръчително е да консумирате храни, съдържащи по 400 калории на всеки 4 часа. Този режим съвсем несъмнено ви подсигурява, че няма да изгладнявате и да обсебвате съзнанието си с обстоятелството, че сте на диета и не можете да ядете когато и каквото ви се изиска.

 Свикнете с глада, в случай че желаете да отслабнете трайно

Няколко хранения денем ви защищават и от заплахата да преядете вечерта. Освен това с 4-5 пъти похапване дневно поддържате и кръвната си захар в норма, метаболизмът ви се форсира, а като бонус идва и положителното въодушевление и жизнеспособност.

Ако въпреки всичко ви се случи да огладнеете и да не можете да се сдържите, имайте на разположение постоянно пресни ядки. Те имат дълъг период на валидност и по тази причина може да ги носите в дамската си чанта или да ги държите в шкафчето на работното си бюро. 40 грама ядки са задоволителна доза за туширане на глада.

Избирайте сурови, най-добре орехи, фъстъци, бадеми и лешници. Забравете за дразнители като бирения фъстък или многочислените захаросани плодове, които се продават на всеки павилион с ядки.


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР