Няма как при толкова любовни саги, миналото на Благо Джизъса

...
Няма как при толкова любовни саги, миналото на Благо Джизъса
Коментари Харесай

Шок! Кой поиска главата на Джизъса

Няма по какъв начин при толкоз любовни саги, предишното на Благо Джизъса да е скучно. Особено пък, като се има поради кого е разгневявал преди време. Стигнало се даже до такава степен татари да желаят да приложат към него антично предписание за отплата.

Спомняте си, че една от дамите на ексфутболиста бе хубавицата Есмер, която е от татарски генезис. След раздялата си с нея, той безусловно щял да се елементарни с главата си поради обвиняванията в невярност, които май не са му непознати и в идващите връзки.
-->
След края на връзките си Есмер пусна дълбокосмислен пост в обществените мрежи, от който излиза наяве, че Благой бил на два стана - и по-конкретно, че имал забежки с хубавици от Москва.

Това, несъмнено, стига до ушите на татарите, които на часа решили, че желаят да отрежат главата на българския футболист. Благо обаче съумява да се измъкне единствено с финансови загуби и с обещанието в никакъв случай да не се връща повече без експлицитна покана. Говори се, че персонално един от огромните в съветския футбол е платил голям откуп, с цел да резервира главата на Джизъса на мястото й, написа " Телеграф ".

Скоро след провалената си връзка с Есмер, Георгиев се залюби с русата Златка, с която бяха дружно от 2018-та до миналата година Към днешна дата Джизъса към този момент е женен за друга жена - Полина, а Златка чака второ дете от новия си другар Карен.

От първата си брачна половинка - гимнастичката Христина Витанова пък, Благой има две деца.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР