Няма дискусия за възобновяване на примирието за периода на преговорите

...
Няма дискусия за възобновяване на примирието за периода на преговорите
Коментари Харесай

Песков: Няма дискусия за възобновяване на примирието за периода на преговорите с Украйна

Няма полемика за обновяване на примирието за интервала на договарянията с Украйна, националистите употребяват паузите, с цел да се прегрупират. Това сподели пред публицисти прессекретарят на президента на Руската федерация Дмитрий Песков, оповестява

„ Не, факт е, че прекъсването на интервенцията, всяко прекъсване, се употребява от националистическите елементи за прегрупиране, употребява се за продължение на офанзивите против съветските военни “, сподели представителят на Кремъл, отговаряйки на обвързван въпрос.

Песков акцентира, че " това се е случвало неведнъж и по тази причина, несъмнено, това усложнява процеса ".

На 24 февруари съветският президент Владимир Путин разгласи, че в отговор на апел на водачите на републиките в Донбас е решил да организира специфична военна интервенция в Украйна. Той означи, че проектите на Русия не включват окупацията на украински територии, задачата е демилитаризация и денацификация на страната. Министерството на защитата на Руската федерация съобщи, че съветските военни не нанасят удари по украинските градове, военната инфраструктура се извежда от строя с високоточни средства.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР