Няма да си подам оставката, заяви пред бТВ министърът на

...
Няма да си подам оставката, заяви пред бТВ министърът на
Коментари Харесай

Министър Атанасов: Няма да си подам оставката

Няма да си подам оставката, съобщи пред бТВ министърът на културата Атанас Атанасов, откакто в петък той пусна видеоселфи от кабинета си, което породи доста мнения.

Реших да направя тест и да се обърна непосредствено към хората, добави той и изясни, че в никакъв случай не е употребявал алкохол и опиати.

" Съжалявам, в случай че съм провокирал отрицателни страсти, задачата беше аз да направя тест, да привлека внимание, тъй като имам да споделям доста значими неща. За положително или за неприятно той проработи и в този момент всички прожектори се обърнаха към бранш " Култура ",

сподели още министърът.

БГНЕС напомня, че по-рано през днешния ден министърът популяризира втори клип във Facebook, посредством който регистрира постигнатото през първите 100 дни от ръководството.

" 100 милиона повече в бюджета за просвета, 44 милиона за Национален кино център и българското кино, 30 милиона за Национален фонд просвета, 12 милиона за българските музеи, макар лъжите на опозицията. Нови състезания за шефове на културните институти, налагане на ясни критерии, с цел да може парите да отиват до създателите, а не просто да потъват някъде. Възстановяване работа по норвежката стратегия, с което се осигуриха спомагателни 10 милиона отвън бюджета за българските музеи, галерии, библиотеки и национален спектакъл. И това са единствено някои от нещата, които постигнахме ", сподели министърът на културата. /БГНЕС

Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР