Няма да се откажем от машинното гласуване, нямаме доверие на

...
Няма да се откажем от машинното гласуване, нямаме доверие на
Коментари Харесай

Борисов: Няма да се откажем от машинното гласуване, нямаме доверие на мадуровките /видео/

Няма да се откажем от машинното гласоподаване, нямаме доверие на мадуровките, съобщи на брифинг Бойко Борисов. ГЕРБ заявиха, че са подготвени да се откажат от закриването на Обществения съвет към ЦИК и закриването на регион „ Чужбина “, подсети Борисов. Но бе безапелационен, че от хартиената бюлетина няма да се откажат.

Те са си търсили мотив да счупят и последната работеща институция – Народното събрание. Това е атентат против демокрацията. Така Борисов разяснява напускането на Народното събрание от „ Продължаваме промяната “ и „ Демократична България “. Той свика изключително съвещание на ПГ на ГЕРБ, поради което кворумът за началото на днешното съвещание на Народното събрание не бе събран, защото Политическа партия и Демократична България напуснаха пленарната зала през вчерашния ден.

Търсят си мотив да излязат от Народното събрание и да отидат на избори, тъй като апокалипсисът след тях е безвъзвратен, разяснява Борисов. И предложи всички дружно да се върнат още през днешния ден в пленарната зала и да отворят пред медиите още веднъж тематиката за Изборния кодекс. Защото другояче Народното събрание нямало да работи и удължаването на бюджета нямало да мине.

Борисов подлага на критика и своите, че е имало непотребен драматизъм и шефът на правната комисия Радомир Чолаков е можел да прекъсне среднощното съвещание на правната комисия и да го продължи на идващия ден.

Ако „ Газпром “ ни осъди на арбитраж, България ще би трябвало да заплати 2 милиарда лв. за нещо, което не е получила, уточни водачът на ГЕРБ. Вчера бе обявено, че съветската компания е осъдила финландския снабдител за 300 млн. евро в стокхолмския арбитраж. Той е приел, че исканет за заплащане в рубли е законно.
Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР