Дъщерята на Симеон Сакскобургготски – княгиня Калина, вае мускули при

...
Дъщерята на Симеон Сакскобургготски – княгиня Калина, вае мускули при
Коментари Харесай

Ето кой прочут българин се грижи за мускулите на княгиня Калина СНИМКА

Дъщерята на Симеон Сакскобургготски – княгиня Калина, вае мускули при фитнес инструктора Ричард Величков. За това се похвали самата звезда от „ Биг Брадър “ в профила си в Инстаграм.

Един от най-известните треньори в България побърза да отбрани Сакскобургготска, казвайки, че всеки има право да наподобява по този начин, както се харесва.

„ С принцеса Калина упражняваме постоянно и ни проличава! Преди да стартираме да съдим някого, би трябвало да погледнем себе си.

Винаги споделяме, че човек би трябвало да бъде достоверен, а когато той е, започваме да го подлагаме на критика. А в случай че се огледаме в себе си и сме изискващи към нас самите и влагаме силата си в развиването ни – ще бъдем по-щастливи, по-пълноценни, по-добри.

Не позволявайте на отрицателната сила да въздейства на качеството ти на живот. Когато ние я излъчваме, тя се връща при нас “, написа той в обществената мрежа.

, че в мрежата и задграничните медии се завихри бурна полемика към типа на княгиня Калина, наподобяваща повече на културист.

Калина има впечатляващо мощни ръце, евентуално резултат от тежки тренировки във фитнеса.

Самата Калина адресира цялата медийна нервност по външния й тип, като съобщи: „ Посветила съм се на тренировките с тежести и здравето на тялото си. Аз съм спортистка. “

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР