Няма да подкрепим кабинет на ГЕРБ-СДС заради цивилизационните различия в

...
Няма да подкрепим кабинет на ГЕРБ-СДС заради цивилизационните различия в
Коментари Харесай

Цончо Ганев от "Възраждане": Няма да подкрепим кабинет на ГЕРБ-СДС заради "цивилизационните различия в приоритетите"

Няма да подкрепим кабинет на ГЕРБ-СДС поради " цивилизационните разлики в целите ". Това съобщи след срещата на " Възраждане " със спечелилата последните парламентарни избори коалиция. 
 
Той отхвърли предлагането на ръководителя на ПГ на ГЕРБ-СДС Десислава Атанасова да излъчат " лица " за общ кабинет, който да се управляват от всички в Народно събрание. Ганев съобщи, че партията му не желае постове.
 
По време на срещата по-рано през днешния ден по секторни политики сред ГЕРБ-СДС и " Възраждане " през днешния ден Десислава Атанасова съобщи, че въпреки и да имат разнообразни позиции по основни тематики, двете обединения могли да работят за националните цели на страната.
 
Тя разяснява, че в този момент отговорността пред всички е доста сериозна, тъй като, в случай че не реализиран базов консенсус по някои цели за България, единственият метод да продължи да работи 49-ият парламент е вероятно реализация на третия мандат, а най-вероятно наподобява провеждането на шести предварителни парламентарни избори.
 
" Предлагаме дружно да споделим тази отговорност, като всяка от парламентарните групи излъчи свои представители в кабинет, който взаимно да направляваме ", уточни Атанасова. По думите ѝ този кабинет може да бъде с политически лица, може да бъде и експертен.
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР