Няма да осигуряваме мнозинство за престъпните закони, които се канят

...
Няма да осигуряваме мнозинство за престъпните закони, които се канят
Коментари Харесай

Нинова обясни защо БСП са отказали да се регистрират в НС

Няма да осигуряваме болшинство за незаконните закони, които се канят ръководещите да одобряват. Това сподели пред публицисти ръководителят на ПГ на " Българска социалистическа партия за България " Корнелия Нинова, оповестява " Фокус ".

" Очевидно ръководещите нямат болшинство. Не могат да си съберат болшинството, с цел да стартира съвещанието ", сподели още Нинова.

" Сутринта единствената ни цел е да подсигуряваме машинното гласоподаване. Ще се записваме единствено тогава, когато се одобряват тези текстове. Няма да осигуряваме болшинство за незаконните закони, които се канят да одобряват. Не можем да легитимираме това болшинство. Да си обезпечат болшинство. Те ръководят страната ", посочи още Нинова.

Тя попита по какъв начин тъкмо да се управлява изпълнителната власт посредством парламентарен надзор. " Единственият виновен в изпълнителната власт се споделя Бойко Борисов. За 4 години не си припомням да е пристигнал да отговори на един наш въпрос. Така че и това нещо става бутафорно към този момент ", сподели още Нинова.

Корнелия Нинова регистрира, че министър председателят не е идвал на бюджет и при промяна на министри, нито на разкриване на сезон. " За него Народното събрание не съществува. Част от казуса е това ", посочи още тя.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР