Няма да има разпад на малката коалиция, защото в момента

...
Няма да има разпад на малката коалиция, защото в момента
Коментари Харесай

Проф. Антоанета Христова обясни как Волен Сидеров е спечелил от скандала със Симеонов и руския патриарх, а Буруджиева...

" Няма да има разпад на дребната коалиция, тъй като сега тя няма друга формула, която да бъде по-успешна за нея. Валери Симеонов сподели, че характерът му е доста забавен, изразителен ". Това съобщи в ефира на bTV политическият анализатор проф. Антоанета Христова.

" Волен Сидеров печели от този спор, тъй като стана изтъкнат в подтекста на това, че постоянно е бил индивидът и партията, призната като проекция на съветски ползи.

Последните скандални не са по-големия проблем. Усещането, което се внушава, е че страната не ръководи процесите, не ползва законите по този начин, както те би трябвало да бъдат прилагани ", добави Христова.

" Не е казусът ЧЕЗ, а до каква степен сме уверени, че страната е направлявала тази договорка. Като вземем доктор Димитров, страната има проблем рецидивистите да бъдат там, където са.

Патриотите са патриоти, това е единица във усещането на хората. Те са оня детайл, който подсигурява резистентност в ръководството ", безапелационен е специалистът.

В студиото с известно забавяне дойде и политологът и някогашен народен представител от Българска социалистическа партия Татяна Буруджиева. Тя изрази мнение, че действието на НФСБ от през вчерашния ден, в което партията предизвести министър председателят при визитата си в Македония да не се извинява за депортирането на евреите от Северна Гърция и Македония по време на Втората международна война, не е вярно.

" Нямам спомен на Валери Симеонов да са му обяснявали би трябвало ли да приказва нещо. А може би ГЕРБ би трябвало да му кажат какво да приказва ", съобщи тя.

" Подлудихме страната от два месеца, последната пушилка беше с доктор Димитров и няма опрощение от хората, които ги основават ", приключи Буруджиева.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР