Няма човек, който тайно да не се вълнува какво го

...
Няма човек, който тайно да не се вълнува какво го
Коментари Харесай

Как да разчитаме символите при гледане на кафе

Няма човек, който скрито да не се вълнува какво го чака в бъдещето. Затова предсказването на ориста се оказва античен способ, на който и до през днешния ден хората избират да се доверят. Съществуват разнообразни способи за разчитане на бъдещето, като от тях един от най-загадъчните се оказва гледането на кафе.

Този способ се практикува единствено от избрани хора, които се смятат за надарени и склонни да разчитат вярно знаците. Обикновено гледането на кафе се реализира, откакто чашата е към този момент празна, само че кафето е оставило избрани знаци на дъното.

Ето какво могат да значат някои от тези знаци при гледане на кафе:

Символите, получени след изпиване на кафето, са многочислени. Те могат да одобряват най-различни форми и да внушават разнообразни смисли.

Бебе. Когато признакът след вашето кафе прилича бебе, има два разновидността: в случай че имате дете, ще срещнете компликации, свързани с него; в случай че нямате дете, чакат ви доста трудности и терзания.

Ваза. Ако тя е без цветя, то ви следва да получите неприятна новина, обвързвана с човек от вашия непосредствен кръг. Ако тя е с цветя, ще бъдете изправени пред доста избори.

Детелина. Този знак се среща постоянно при гледането на кафе. Когато го видите обаче, това е прекрасен знак. Трилистната детелина значи, че ви чакат доста благоприятни условия, триумф и шанс в начинанията. Ако пък тя е с четири листа, то това е знак за безгранично благополучие, което ви дава обещание бъдещето.

 знаци при гледане на кафе

Книга. Ако книгата е изобразена като затворена, то това значи, че пред вас ще изникне обстановка, с която мъчно ще се справите. Ако тя е отворена, то това може да се пояснява като бъдещи дейности, свързани със законови разпореждания и обучение.

Кола. Този знак в кафето предсказва за неприятности в бъдеще, които обаче ще бъдат сполучливо преодолени и след тях ще ви чакат единствено позитивни страсти. Ако колата се появява отчетливо и с ясни граници, то това е знак, че ви следва скорошно пътешестване. Но в случай че границите са размити и замъглени, това може да значи, че ви чакат неприятности, свързани с вашето транспортно средство.

Кръг. Ако се обрисува кръг след вашето кафе, то има няколко смисли.

Затвореният кръг предсказва триумф в бъдещи проекти. Ако сред неговите контури има точки или линии, то това се пояснява като поява на компликации. Третият вид е да има точка в средата на кръга, като това значи бременност.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР