Някой би си казал Слава Богу, краят на кампанията идва,

...
Някой би си казал Слава Богу, краят на кампанията идва,
Коментари Харесай

ХОРАТА и ВЛАСТТА

Някой би си споделил „ Слава Богу, краят на акцията идва, ще спрат да ни занимават. Друг е въпросът, че тази акция персонално ние не я усетихме. Сякаш мина апропо. Между боядисаните в синьо плакати на „ ЦСКА “. Между противниците, които по този начин и не се изправиха един против различен. И без доста звук. С обособени експлоадирания. Като гол на националния тим след 10 следващи загуби. Като 3 кила, но без просвета, някакси.

Но за положително или не, акцията е към своя край. Бяхме поканили всички претенденти за кметския пост в Русе да си приказваме САМО ЗА КУЛТУРА. А това претендент за кмет да приказва единствено за просвета е едно от двете неща, които светът в никакъв случай не е виждал. Другото е човек да си оближе лакътя.

От общо 12 претенденти за кмет на Русе в студиото ни пристигнаха четирима. Една трета за младо предаване никак не е зле, изключително като знаем, че даже на дебата в bTV отидоха по-малко.

Питахме претендентите, които ни бяха на посетители, най-общо: „ Как я мислите вие тая просвета в града “ и получихме отговори, не толкоз за себе си, що се касае за вас. Защото мислим, че да имаш град като Русе, а да нямаш проект за неговото предпазване, развиване, представяне пред България и Европа, си е чиста дяволия. И гласоподавателите имат право да знаят. А има и още време да се прочетат предизборните стратегии и да се направи осведомен избор.

Във връзка с осведомените избори при нас на посетители е един човек, с който си приказваме за градски политики, тактики за развиване на градовете, смисъла в желанието да помагаш за развиването на родния си град и… един към този момент позабравен норвежки дует с афинитет към Стоунхендж – Жоро Пенчев!

А вие внимавайте да не се захласнете в слушане на Ylvis, Elvis или Елвира Георгиева и не забравяйте: неделя е ден за избори, първо кликнете на машината, а след това и на канала ни в YouTube!
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР