Няколко високопоставени членове на кралското семейство, сред които крал Чарлз,

...
Няколко високопоставени членове на кралското семейство, сред които крал Чарлз,
Коментари Харесай

Кралска война: Ето как реагираха Уилям и Кейт на въпросите з...

Няколко високопоставени членове на кралското семейство, измежду които крал Чарлз, принц Уилям и Кейт Мидълтън, се появиха на първите си задължения след излизането на спорния спомен на принц Хари Spare.

Кралското семейство показва обединен фронт, когато се върна на работа за първи път, откогато бе подложено на обстрел в записките на принц Хари, а принц Уилям бе заставен да пренебрегва въпросите за изказванията на брата си, съобщи mirror.co.uk.

Принцът и принцесата на Уелс, които заемат значимо място в книгата, пътуваха до Мърсисайд, с цел да се срещнат със здравни служащи, а облеченият в килт крал Чарлз посети Абърдийншър. Принцеса Ан също е на посещаване в Кипър.

В книгата на Хари се съдържат изказвания, че Уилям го е нападнал физически, и се удостоверява, че Кейт и Меган Маркъл са имали неспокойно другарство, написа slava.bg.

А когато Кейт и Уилям, които се усмихваха и изглеждаха спокойни, дойдоха в новата Кралска университетска болница в Ливърпул, един кореспондент извика: " Планирате ли в миналото да коментирате книгата на Хари, сър? " само че не получих отговор.

Когато влязоха в болничното заведение, пациентите и личният състав, които бяха пристигнали да ги видят, ги приветстваха с радостни възгласи.

Уилям и Кейт, която беше облечена в палто от тартан на Holland and Cooper, бяха в болничното заведение, с цел да я открият публично и да благодарят на личния състав за напъните му през зимните месеци, които нормално са сложен интервал за NHS. Те се срещнаха и с хора, работещи в службите за поддръжка на психологичното здраве в окръга.

Докато обикаляха отделението за интензивно лекуване, здравната асистентка Анна О`Хара изиска селфи и двойката се съгласи. Преди да си тръгнат, те си направиха селфита с личния състав.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР