Няколко технологични компании обявиха плановете си да представят нови хайтек

...
Няколко технологични компании обявиха плановете си да представят нови хайтек
Коментари Харесай

Хайтек продукти от цял свят ще дебютират на Второто изложение за внос в Китай

Няколко софтуерни компании оповестиха проектите си да показват нови хайтек артикули в границите на идното Второ интернационално ревю за импорт на Китай (CIIE), планувано за ноември в Шанхай, написа " Радио Китай ".

Повече от 200 задгранични изложители и локални купувачи се събраха на мероприятие за основаване на контакти, с цел да разгласят своите стратегии преди експото.

Немската компания „ Waldrich Coburg Machine Tool Enterprise ", един от огромните играчи в производството на огромни машини, разгласи, че ще показа новия си модел металообработваща машина за първи път в Китай в границите на ревюто.

Fujifilm съобщи, че възнамерява да покаже първия си противозамъгляващ филм за фотоапарати на CIIE 2019, като в това време ще разшири изложбената си повърхност с 30%, заяви президентът на Fujifilm за Китай, Хиронобу Такетоми.

Общо 172 страни, района и интернационалните организации и над 3600 компании взеха присъединяване на първото ревю за импорт в Китай, в границите на което бяха подписани покупко-продажби за близо 58 милиарда $. /24chasa.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР