Редица метеорологични предупреждения за проливен дъжд бяха разширени в Англия,

...
Редица метеорологични предупреждения за проливен дъжд бяха разширени в Англия,
Коментари Харесай

Нови метеорологични предупреждения за времето ще донесат 54 часа нещастие за по-голямата част от Обединеното кралство

Редица метеорологични предизвестия за пороен дъжд бяха разширени в Англия, защото Метеорологичната работа предизвестява, че някои общности може да бъдат отрязани.

Жълти предизвестия за гръмотевична стихия са в действие през днешния ден за Северна Ирландия, както и за Югозападна и Югоизточна Англия. Друг, за дъжд, покрива големи елементи от страната от Лондон и Източна Англия, простирайки се до Мидландс и чак на север до Нюкасъл.

Подобни предизвестия има за дъжд за Англия и Шотландия на следващия ден и четвъртък, защото се чака милиони хора да бъдат наранени. Днешният жълт сигнал гласи: „ Очаква се да се развие област с дъжд в източна и централна Англия и по-късно да се реалокира на северозапад, с цел да засегне Северна Англия и северен Уелс през сряда следобяд.

„ След това региона с дъжд може да стане мудна движещ се, тежък и твърдоглав, изключително над хълмове със северно ревю, преди изясняване през четвъртък сутринта. Има доста неустановеност къде тъкмо ще падне най-силният дъжд и то...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР