Торки беше първото ми излизане без родител като тийнейджър, сега

...
Торки беше първото ми излизане без родител като тийнейджър, сега
Коментари Харесай

„Моят град е обявен за най-лошия в Обединеното кралство – но обещавам, че не е толкова лош“

Торки беше първото ми излизане без родител като младеж, в този момент е разгласен за един от Обединеното кралство най-лошите градове.

Докато израснах в Девън, в никакъв случай не съм осъзнавал какъв шанс имах да имам провинцията и крайбрежието толкоз близо. В допълнение към това, Торки беше сезонна гореща точка, предлагаща както преимуществата на плажа, по този начин и паниката на оживения град.

Главната улица гъмжеше през лятото с туристи, разглеждащи европейски щандове за храна, и локални поданици, които гледаха с усмивка, че лятото най-сетне пристигна. За моето тийнейджърско аз Торки беше мястото на първото ми излизане без мънистите очи на възрастните. Предлагаше всичко, за което една тийнейджърка може да мечтае... H&M, Primark и голям брой аркадни игри.

Бързо напред близо 10 години и резултат от Коя? изследване сподели, че Торки е минимум обичаният град на някои британци. Оценен в категории, в това число стойност за парите, храна и питиета, настаняване, културни забележителности, елементарно прид...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР