Няколко неща определено смущават. След телевизионния анонс на първия кабинет,

...
Няколко неща определено смущават. След телевизионния анонс на първия кабинет,
Коментари Харесай

Симов: Не вярвам, че някой от гласувалите за Слави е гласувал за Николай Василев

" Няколко неща несъмнено смущават. След телевизионния анонс на първия кабинет, обявихме, че няма да го подкрепим. Не имам вяра, че някой от гласувалите за Слави е дал своя вот за Николай Василев и за политиката, която през днешния ден видяхме на конференцията ", съобщи в студиото на " Денят ON AIR " Александър Симов от Българска социалистическа партия.

" В политиката е значим разговорът. А Трифонов и компания за следващ път го отхвърлят ", добави той.

По думите му сме сменили ръководството от джипа с това от тв приемника.

" Няма по какъв начин да се получи поддръжка за това. Приоритетите пред България са напълно разнообразни. Най-смущаващото е, че през днешния ден в цялата комедийна стратегия аз не чух нещо за обществена политика ", разяснява още Симов.

Социалистът акцентира, че в случай че пристигна мандатът при Българска социалистическа партия, от партията няма да го афишират по Фейсбук.

" Българска социалистическа партия е партия, която има демократични процедури. Ще обсъдим какво вършим и по какъв начин действаме в тази обстановка на съвещание на Националния съвет ", разяснява още той пред Bulgaria ON AIR.

Симов попита дали в действителност има народна власт в Има Такъв Народ. И добави, че има чувството, че някой е спуснал един текст, който е бил просто прочетен.

" Три месеца живяхме с една медийна легенда за партиите на митинга. За трите нови партии. С оповестяването на кабинета по този метод - по малкия екран, с тракане по масата, тази заблуда беше разрушена. Има три партии, които не знам дали в миналото са комуникирали по тематиката за ръководство. За да гледаш в обща посока, се изисква да извършите един разговор. Партиите на митинга, като огромно количество, явно в никакъв случай не е имало ", сподели още социалистът.

Симов е безапелационен, че Българска социалистическа партия е партия, отворена за разговор.

По думите му цялата конференция през днешния ден е имала един главен план.

" Те жертваха кандидат-премиера, с цел да запасят и да стартират крайнодясната си стратегия. Това е главната заплаха пред България ", добави той.

Относно загубата на 100 000 гласа за Българска социалистическа партия в неделя, социалистът сподели, че огромна част от проблемите, които са блъснали партията на 4 април, е нямало време да бъдат позволени.

" Българска социалистическа партия е в доста неприятно организационно положение, заради доста аргументи. Ние подценихме медийната офанзива против Българска социалистическа партия и това в този момент ни се отразява ", разяснява още Симов.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР