Няколко лесни и бързи упражнения, изпълнявани в домашни условия, ще

...
Няколко лесни и бързи упражнения, изпълнявани в домашни условия, ще
Коментари Харесай

Упражнения за добра кондиция, подходящи за тренировка в дома

Няколко лесни и бързи извършения, изпълнявани в домашни условия, ще ви оказват помощ да се почувствате добре в кожата си след серията от януарски именни дни. " Нямам време да упражнявам " не е мотив. За да сте в добра форма, е задоволително да станете единствено половин час по-рано от нормално.

1. Задължително започнете с разпъване.

2. Застанете в поза планк. 30 секунди са задоволителни, с цел да стартирате. Постепенно увеличавайте времето.

3. Легнали по стомах, поставете ръцете си зад главата и повдигнете тялото си 15 пъти.

4. Легнете по тил и повдигнете 15 пъти таза.

5. Направете 15 клякания.

Сега към този момент сте подготвени за положителния старт на деня.

Бягането на открито също не е неприятна концепция, в случай че не е прекомерно студено, несъмнено. Условието обаче е да не тичате по асфалта, тъй като има заплаха да претоварите ставите и да се нараните. Изберете парка или стадиона и наложително сложете подобаващи маратонки. Няма да е неприятно да носите и бутилка с топла вода или чай. Освен че тези течности са потребни за детоксикацията на организма, пиейки ги, до момента в който бягате, ще загреете гърлото.

И няколко потребни съвета. Слушайте тялото си и не го претоварвайте. За да се влюбите в спорта, би трябвало да приключвате тренировката в положително въодушевление. Заниманията, при които кардиото се редува със силови извършения, ни учат на устойчивост, форсират метаболизма и упражняват сърцето. Така се изгарят и повече калории, в сравнение с при монотонна подготовка.

Още забавни четива от сферата на медицината вижте в новия брой на

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР