Някои от най-добрите съвети за любовните взаимоотношения, които някога сме

...
Някои от най-добрите съвети за любовните взаимоотношения, които някога сме
Коментари Харесай

Три грешки, които младоженците често допускат в брака си

Някои от най-хубавите препоръки за любовните взаимоотношения, които в миналото сме получавали, идват от нашите близки и другари. Това са хората, които могат да ни оказват помощ с опита си и в действителност ги е грижа за нас.

Въпреки положителните им планове обаче, от време на време те могат да ни тласнат и в неверна посока, без даже да го осъзнават. Има случаи, в които последването на техните препоръки, изключително когато става въпрос за млада двойка, може да унищожи връзката ви, още преди да се е развила изцяло.

Ето и кои са най-често срещаните неточности, които младоженците постоянно позволяват в брака си:

Вярвайте, че интимността може да реши проблемите в брака.

Някои хора нормално имат вяра във философията, че всеки проблем може да се реши в леглото.Това може да наподобява като добър метод да се освободите от напрежението. В реалност обаче интимността рядко е метод за решение на надълбоко вкоренени проблеми във вашия брак. Това може да е занимателен метод да сложите завършек на спор сред двама ви. Проблемът обаче ще се появи още веднъж идващия път, когато го обсъдите, тъй като не сте намерили същинското му решение. Запомнете, че връзката е ключът към намирането на излаз от всички различия сред вас и колегата ви. Не се съмнявайте, че такива ще има, което е обикновено във всяка връзка. Важното е по какъв начин ще реагирате на казуса.

Оставяте финансовият ангажимент напълно на половинката.

В антични времена се е считало, че мъжете са ловци, до момента в който дамите са събирачи. С други думи – мощният пол би трябвало да обезпечи прехраната, до момента в който половинката му поема отговорностите у дома. Този традиционен модел обаче към този момент е в предишното и през днешния ден е значимо и мъжете, и дамите да могат да поемат отговорността да обезпечат прехраната в фамилията. Въпреки че няма нищо неприятно в избора да бъдете стопанка, би трябвало да сте сигурни, че можете да поемете финансовата тежест в някои случаи. Например може заплатата на брачна половинка ви да не е задоволителна, той загуби работата си или изникне друго непредвидено събитие, което го попречва.

Приемате, че всичко сред вас би трябвало да е 50/50.

Всички търсим сътрудник, който да ни бъде опора в компликациите и който да е също толкоз зает във връзката, колкото и ние. Това е ужасно. Ако обаче очаквате вашият брачен партньор да носи половината отговорност за всичко когато и да е, може да бъдете мощно разочаровани. Това не значи, че би трябвало да давате повече, в сравнение с получавате. Просто понякога  животът от време на време може да бъде непредсказуем. Връзката ви може да поддържа постоянен темп на равновесие, единствено когато всичко върви съвършено и в живота ви, само че това рядко е по този начин в реалност. Все отново не живеем в приказка.

Вие или вашият брачен партньор може да се сблъскате със здравословни проблеми, загуба на работа, проблеми със фамилията и така нататък Всеки от тези сюжети изисква да поемете повече от половината отговорности и отговорности, с цел да помогнете на брачна половинка си в сложния миг. Така че не би трябвало да очаквате да бъде 50/50 от самото начало, а да сте подготвени да помагате и подкрепяте брачна половинка си по време на вашето пътешестване дружно. Същото важи и в противоположната обстановка, защото функциите може да се разменят.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР