Някои от нас са много емоционални, докато други могат да

...
Някои от нас са много емоционални, докато други могат да
Коментари Харесай

5 зодии, които умело могат да крият чувствата и емоциите си

Някои от нас са доста прочувствени, до момента в който други могат да се затворят в себе си и да не си разкриват възприятията и страстите си пред другите. Има 5 зодиакални знака, които могат доста добре да прикриват своите същински усеща, страсти и безредици. Ето кои са те:

Везни

Погледнато извън, Везните могат да бъдат много лъжливи. Повечето хора си мислят, че при тях липсват страстите, само че в действителност това изобщо не е правилно. Везните могат по изумителен метод да прикриват същинските си усеща. Успяват да ги " складират " в себе си. Но би трябвало да внимавате да не им се качите на главата, тъй като тогава складът внезапно може да експлодира и всичко да се излее като река върху вас. Без даже да подозирате!

 усеща

Телец

Земните телци нормално се държат дистанцирано с непознати хора. Честно казано, много мъчно е да се разбере какво мисли и усеща един Телец, в случай че не го познавате добре. Тази зодия просто постоянно е скептична към концепциите на другите и има лични решения на проблемите. В любовен проект тази зодия може да се влюби до лудост, само че рядко да признае възприятията си. 

Водолей

Водолеят е необичайно творение, тъй като изпитва най-голямо пренебрежение към възприятията. Той не се интересува от това какво си мислят другите и рядко демонстрира това, което си мисли. Въпреки това Водолеите са доста прочувствени и чувствителни. Но не желаят всички да схващат какво са намислили и по тази причина могат да бъдат са много потайни. По този метод неведнъж остават неразбрани.

 усеща

Дева

Девите имат огромно сърце, само че не постоянно го демонстрират. Това значи, че в множеството случаи те няма да споделят с другите това, което усещат. Готови са да обсъдят деня си на работа, да ви кажат по какъв начин да извършите нещо по верния метод, само че е доста малко евентуално да признаят възприятията си с вас.

 усеща

Козирог

Подобно на Девата, Козирогът е податлив да заема практическата страна на нещата. Много хора са уверени, че Козирогът е безсърдечна машина, само че в действителност той има голямо сърце. Въпросът е, че не обича да го демонстрира. Тази земна зодия се опасява възприятията ѝ да не бъдат показани неправилно. Затова неведнъж умишлено се прикрива - като защитна реакция. Просто Козирогът не обича да бъде отчаян - това му се отразява много зле.

 
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР