Някои хора са пословично мързеливи: отлагат днешната работа за утре

...
Някои хора са пословично мързеливи: отлагат днешната работа за утре
Коментари Харесай

Лентяите в зодиакалния знак

Някои хора са пословично мързеливи: отсрочват днешната работа за на следващия ден и се излежават по през целия ден. Тук ще научите кои са тези лентяи.

Познавате ли хора, които са супер окуражени да свършат всичко начаса и в никакъв случай не оставят за на следващия ден нещо, което може да се направи през днешния ден? За някои това е изцяло естествено, само че за други си е жив стрес.

Има хора, които са пасивни по природа. Трябва им цяла безкрайност, до момента в който се наканят да свършат нещо, за което не горят от предпочитание. Предпочитат да ги оставят на мира и ценят спокойствието си над всичко. Стресът им работи като алено на бик и в случай че ги пришпорвате, въобще не могат да работят. Най-големите ленивци са представители на следните три зодии.

Предварителна спогодба: Подбрали сме знаците съгласно типичните им (и всеизвестни) черти. Разбира се, всичко това следва да се одобри с известно мигане. В края на краищата и звездите от време на време бъркат. Със сигурност измежду изброените по-долу зодии има и доста работливи пчелички.

Риби

Рибите са непоправими мечтатели. Мислено обикалят най-различни места и са по едно и също време на всички места и на никое място. Но за жал в действителния живот от време на време са много несъответстващи.  От доста фантазиране и кинопрожекции в главата не могат да се концентрират и да бъдат същински продуктивни. Рибите се разсейват извънредно бързо и с най-голяма  радост биха прекарвали времето си или повърхностно изтегнати на дивана, или на открито измежду природата. По опция с увлекателна книга и чаша вино, тъй като по този начин фантазиите са най-сладки.

Лъв

Лъвът също принадлежи към мързеливите знаци. Подобно на своите адаши, огромните котки в природата, Лъвовете обичат да лентяйстват. Въпреки че са необикновено пламенни и амбициозни, постоянно си дават почивки, които от време на време се проточват по-дълго от нужното. Понеже хората, родени под знака на Лъв, са положителни оратори и увличат след себе си масите, на другите и през разум не им минава да ги считат за мързеливи. Те някак постоянно съумяват да си дават тип на супер заети. В реалност обаче Лъвът се интересува най-много от себе си и изоставя другите си планове.

Телец

На пръв взор Телците в действителност напълно не са толкоз мързеливи. В учебно заведение или в работата те демонстрират усърдие и амбициозност. Проблемът обаче е, че за Телеца персоналният живот е по-голям от кариерата. Той избира да прекарва времето си със фамилията и приятелите, вместо да се трепе. Ето за какво нерядко се случва да зареже работата си, с цел да бъде с обичаните си хора, на които е необикновено лоялен. Телецът е човек на навиците. Издигне ли се един път в службата, той си качва краката нависоко, отдава се на приятна отмора и престава да си дава напън.

Източник: obekti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР