Някои хора са като ходещи библиотеки. Попитайте ги за нещо

...
Някои хора са като ходещи библиотеки. Попитайте ги за нещо
Коментари Харесай

6 знака на зодиака, които са истински ходещи енциклопедии: 1. Близнаци…

 5f063765e25ab76f6b97c5ee5a4ad889_big

Някои хора са като ходещи библиотеки. Попитайте ги за нещо и те ще ви дадат отговор по-бързо от Гугъл. Чудите се по какъв начин съумяват да съхраняват всичко това в главата си? Това са 6-те знака на зодиака!

1. Близнаци

Мозъкът им работи необикновено бързо. След като влязат в класната стая или в друга образователна среда, Близнаците просто блестят, когато става дума за университетски кръгове. Особено положителни са в предаването на знанията, които имат! Способността им да поддържат връзка с разнообразни хора ги прави фантастични учители.

2. Дева

Дева обича  да прави описи с обстоятелства и числа, да съхранява подробни електронни таблици, да търси  и проучва модели и аномалии. Това, което прави Дева толкоз интелигентна, са организационните и умения. Изглежда по този начин, сякаш  има гигантска база данни в главата си, където всичко, което в миналото е учила, е категоризирано и маркирано. Те могат да намерят и да извадят тъкмо това, от което се нуждаят, даже и да е най-неясният дребен факт, който всички са  не запомнили от дълго време.

   енциклопедия

5. Козирог

Този знак е целенасочен, удобен и ефикасен. Опитът на Козирога може да не обгръща разнообразни тематики, само че когато става въпрос за тези, от които се интересуват, те просто могат да заблестят! Козирогът на драго сърце ще се потопи във всеки курс на образование, който ще им помогне да реализират триумф. Козирогът е съвършеният съизвършител в тренировките – те са си свършили домашното и  знаят тъкмо по какъв начин да ползват правилата с цел да реализиран по-добри действителни резултати.

6. Водолей

Водолеите освен четат и запомнят книги, само че и ги употребяват като насочна точка за личните си хрумвания. Водолеите в никакъв случай не са удовлетворени от това, което им се споделя, че нещо е правилно, би трябвало да схванат всичко сами и по-късно да видят доколко могат да развият тази концепция!

Още по тематиката:


Хороскоп на гениалността: Знаците на Зодиака, надарени с висок разсъдък

 

Всеки човек е мощен в избрана област, само че представителите на тези знаци на Зодиака се считат от астролозите за  гениални хора. Гениалност – понятието е много противоречиво и релативно. На…

Цялата публикация

7-те аргументи, заради които умните и работливите в никакъв случай няма да съумеят!

 

Ето за какво големите  умници  не могат да съумеят! Смята се, че умните и работливи персони безусловно ще реализиран триумф. Въпреки това, съществуват доста фактори, които потвърждават, че единствено единият интелект…

Цялата публикация

Когато детето непрестанно боледува – Трябва да се лекуват бащата и майката! – II

 

Първа част: Продължение: 2. Влиянието на Бащата върху детето и Майката Бащата е основната фигура, която въздейства върху здравето на фамилията. Причината е доста, доста елементарна: точно бащата управлява състоянието…

Цялата статия
Източник: energetika-bg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР