Някои деца имат късмета да се родят със сребърна лъжичка

...
Някои деца имат късмета да се родят със сребърна лъжичка
Коментари Харесай

Жестоки родители: Кой звезди оставиха децата си без наследство

Някои деца имат шанса да се родят със сребърна лъжичка в уста. Това обаче не значи, че бъдещето им е обезпечено. Не са малко звездите, които са решени да лишат рожбите си от завещание, с цел да ги научат по какъв начин се изкарват пари с почтен труд и пот по челото. Докато някои звезди ще инжектират финансово малчуганите си, то други са изцяло безапелационни, че ще ги оставят да оцеляват сами в житейската джунгла. Ето кои са известните персони, които оставят децата си с празен джоб.

Мила Кунис и Аштън Къчър стопират привилегиите на малчуганите

Звездната двойка Мила Кунис и Аштън Къчър ще остави двете си деца без завещание. Това признаха актьорите, а като причина за решението си показват желанието им дребните да се трудят старателно за личните си триумфи, без да разчитат на завещаните им средства. „ Децата ми живеят с привилегии. Те сами не знаят това и в никакъв случай няма да го схванат “, изяснява звездата от „ Двама мъже и половина “. „ Ако в миналото те имат добра концепция за бизнес, бих вложила в него. Не бих им дала обаче парите наготово “, безапелационна е и Кунис. Актьорите са говорили нееднократно за опитите си да научат децата си на автономия, като прецизират, че това е и повода да не им подаряват играчки за Коледа. Бившият брачен партньор на Деми Мур и Кунис си споделиха заветното „ да “ на загадка гала през 2015 година Познанството им обаче датира още от времето на ситкома „ Шеметни години “, чийто първи епизод бе излъчен през далечната 1998 година Съпрузите отглеждат две деца - 3-годишната Уайът и едногодишния Димитри.


Елтън Джон учи близнаците на почтен труд

В края на 2005 година английската мегазвезда Елтън Джон подписа цивилен съюз с дългогодишния си сътрудник Дейвид Фърниш. Двамата възпитават 2 деца – синът им Закари идва на бял свят през 2010 година, а 3 години по-късно се ражда и дребният Илайджа. Все отново изпълнителят на Sorry Seems To Be The Hardest Word съвсем напълно ще ги лиши от шанса да наследят благосъстоянието му, равняващо се на 270 милиона паунда. По-голяма част от парите му ще отидат за щедрост, като с това се надява да ги възпита на почтен труд. Те обаче, по негови думи, са смисъла на живота му и по тази причина неотдавна той разгласи, че потегля на тригодишно турне, което ще е последното в карниерата му. Решението 70-годишният артист взе в името на задачата да е по-добър татко и брачен партньор. „ Приоритетите ми в този момент са децата и фамилията ми “, безапелационен е той, съобщи „ Асошиейтед прес “. Идеята за крайна международна обиколка му хрумнала през 2015 година във Франция и от този момент възнамерява графика си. Турнето ще започва на 8 септември в Алънтаун, Пенсилвания, и ще включва 300 концерта в Северна Америка, Европа, Азия и Южна Америка. След това обаче изпълнителят на I'm Still Standing няма желание да загърбва музиката. „ Надявам се да продължа да създавам до гибелта си “, съобщи той на конференция в Ню Йорк.

Джордж Лукас подава ръка на образованието

Създателят на паметната сага „ Междузвездни войни “ Джордж Лукас също е дал обет за възпитаване на децата посредством отнемане от завещание. Неговата идея обаче гравитира към образованието. Именно на благотворителна организация, работеща в бранша, все още се е спрял режисьорът, когато се повдигне въпросът на кого счита да остави положението си. А към 2016 година то е оценено на малко над 5 милиарда $. „ Образованието е ключът към човешкото оцеляване. Трябва да планираме напред, за бъдещите генерации. Най-големият инструмент, с който разполага индивидът, е способността да мисли и затова – да се приспособява “, по този начин Лукас изяснява решението си.

Той е татко на общо четири деца, три от които са осиновени. Любопитен факт е, че откакто през 1981 година се снабдява с най-възрастното от тях – Аманда, и се развежда с тогавашната си брачна половинка, той съумява да поеме под крилото си още две. Този път, като уединен родител. Най-младата му щерка Еверест е и единственото му биологично дете. Тя се появи на бял свят през 2013 година посредством сурогатство.

Джеки Чан няма да остави нищо на сина си

Кунг-фу майсторът Джеки Чан нееднократно е заявявал, че единственият му наследник Джейси няма да види и стотинка от положението му, което се прави оценка на над 150 милиона $. Половината завещание на звездата от поредицата „ Час пик “ ще отиде за щедрост, а другата „ няма да отиде при Джейси “, безапелационен е той. „ Ако е кадърен, може самичък да изкара парите си. Ако пък не е, тогава просто би ми профукал парите “, показа пред тв канал NewsAsia артистът. 34-годишният наследник на Джеки не е образцов, само че все пак връзката им е мощна. През 2014-а Джейси беше задържан в Китай за владеене на марихуана, което попречи на акцията на популярния му татко срещу използването на опиати. След неприятния случай обаче Джеки призна, че със сина му са щастливи и в никакъв случай не разискват сходни обстановки.



Стинг ще похарчи положението си самичък

Стинг се е появявал неведнъж в ранглисти за най-заможните британци. На въпроса дали ще остави завещание за общо шестте си деца обаче той е безапелационен – не. Подобно на останалите звезди, зарекли се да не оставят тлъсти банкови сметки на поколението си, и музикантът не желае да внушава неправилно възприятие за великолепие у наследниците си. Има обаче и друга причина заради която изпълнителят на Shape Of My Heart няма да финансира децата си и тя е, че има намерение самичък да изхарчи положението си. „ Имаме доста отговорности и задължения. Каквото печелим като пари, съвсем незабавно се употребява по предопределение “, сбито изяснява Стинг, чието положение възлиза на 300 милиона $.

Децата на Гордън Рамзи летят във втора класа

Британският началник готвач Гордън Рамзи ще лиши децата си от завещание, което към този момент се прави оценка на 160 милиона $. Първият шотландец с отличие „ Мишлен “ би им оказал помощ само за закупуване на жилище. „ Парите ми сигурно няма да отидат при тях, само че не го споделям по озлобен метод. Просто не желая да ги разглезвам. Единствено се съгласих със брачната половинка ми да покрием 25% от депозита им за апартамент “, съобщи пред The Telegraph звездата от „ Кухнята на пъкъла “. 50-годишният популярен готвач и половинката му Тана са горди родители на четирима младежи. Най-малка е щерка им Матилда, която е на 16 година, 2 години по-рано се раждат близнаците им Холи и Джак, а кака им Меган е на 20 година Кулинарният специалист нееднократно е разказвал, че и при пътувания той и Тана са в първа класа, а децата са във втора, тъй като не работят и не заслужават същия разкош.



Андрю Лойд Уебър връща дължимото на театъра

Великият композитор Андрю Лойд Уебър ще избра да остави благосъстоянието си на театъра. Авторът на спектакли като „ Котките “ и „ Булевардът на залеза “ е приказвал нееднократно за желанието си да не включва в наследството си общо петте си деца. „ Чувствам, че имам дълг към театъра за триумфа си освен във Англия, само че и в целия свят “, разяснява Уебър пред The Daily Mail. Той е безапелационен, че по този метод се цели да възпита у наследниците си и подобаващата работна нравственос.

Композиторът е бил женен общо три пъти, като само от втория си брак - този с известното сопрано Сара Брайтман няма наследници. Възрастта на децата му варира от 22 до 41 години. Всички те обаче все още поддържат решението на татко си. „ Той работи в действителност крепко, с цел да си извоюва позициите, които има през днешния ден. Затова, несъмнено, цялото насъбрано положение си е само негово. Дори не се възнамерявам за парите му, за мен значимият е самият той “, изяснява на собствен ред най-голямата му щерка Имоджен, която се подвизава като писателка.

Саймън Коуел не има вяра в предаването на пари през генерации

Поразяващата уста в журито на английски и американски издания на формати като X Factor и „ (...) търси гений “ Саймън Коуел не е доста сигурен на кого ще остави насъбраното досега положение. Едно е ясно – няма да е на сина му Ерик. Малкият проплака за първи път през 2014 година, а раждането му бе съпроводено със скандал. Причината – майка му бе омъжена за един от най-хубавите другари на Коуел даже откакто забременя.

Сред евентуалните „ наследници “ на известния музикален и тв продуцент са благотворителни организации, работещи с деца или бездомни животинчета. „ Вероятно ще си оставя парите на някого, само че нямам доверие в предаването на финансови средства от едно потомство на друго “, безапелационен е той. Състоянието му все още е оценено на 550 милиона $.

Източник: " Монитор "
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР