Някога питали ли сте се на каква възраст жените са

...
Някога питали ли сте се на каква възраст жените са
Коментари Харесай

На каква възраст жените са най-добри в секса

Някога питали ли сте се на каква възраст дамите са най-хубави в леглото? Ако отговорът на този въпрос е “да ” - сигурно ще се изненадате.

Оказва се, че повече от половината дами над 50 години споделят, че сексът става по-добър с възрастта. Участниците в скорошно огромно изследване на компанията за женско здраве Organon заключиха, че 53 години е най-хубавата възраст за секс. Въпреки това основателите на проучването натъртват на обстоятелството, че идеалът не съществува и поучават да оценявате дребните неща, да обичате себе си и постоянно да действате „ интуитивно “.



В допълнение към телесните удоволствия, участниците в изследването поучават представителите на по-младото потомство да извърнат особено внимание на обезпечаването на финансовата си самостоятелност, да не остават дълго време на омразна работа и да пътуват колкото е допустимо повече.

Друг удобен съвет, който те дават, е да отделяте умишлено планувано време за себе си и да се грижите за зъбите си. Освен това на една трета от дамите над 50 години предлагат на по-младите да се омъжат по обич и по никаква друга причина.

Любопитно е още, че, 27% от участничките в изследването нарекли загубата на полово предпочитание по време на менопаузата %пълен мит “. Д-р Паула Бригс, гинеколог-консултант в Ливърпулската здравна фондация и ръководител на Британското сдружение по менопауза, показа пред медиите, че е възхитена от резултатите. Тя сподели: “Менопаузата може да бъде нещо позитивно за дамите. Много от тях обаче се сблъскват със боязън, без да знаят какво ги чака вбъдеще. “

В мрежата резултатите от изследването бяха признати сериозно с аргумента, че усещанията им не съответстват с изказванията. Мнозина незабавно си спомниха изказванията на журналистката и активистка Глория Щайнем, които тя направи на 80-ия си рожден ден. Женската икона самоуверено съобщи, че счита намаляването на либидото си за “огромна изгода “. Тогава обаче доста дами спореха с нея, потвърждавайки, че през годините половият им живот единствено се е подобрил.



В резултат на това 300 читатели на The Guardian споделиха личните си усещания по тематиката за интимния живот на разнообразни възрасти.

Ето ги и тях

Либидото на 50

“Колкото повече одъртявам, толкоз повече се възбуждам “, написа 54-годишната Синди от Ню Йорк, която избира брака и децата пред любовта със доста по-млади мъже. “Либидото ми се увеличи през последните няколко години, до момента в който при мъжете на моята възраст спадна. Сравних наблюденията си с други дами на моята възраст и те също стигнаха до извода, че това е правилно “, написа The Guardian, 54-годишната Луиз от Калифорния.

Елоиз, 54-годишна от Дорсет, сподели пред вестника, че откакто се е подложила на хистеректомия, се е страхувала, че половият ѝ живот ще завърши, само че скоро оргазмите ѝ почнали да стават по-силни и по-дълбоки от всеки път. Жителка на Лондон пък означи, че възрастта не трансформира либидото ѝ, отбелязвайки, че равнището му по-скоро зависи от сегашния сътрудник.

Либидото на 60

61-годишна британка на име Триша споделя, че е " прекарала 40 години в безпокойствие за неуспехите си " и едвам неотдавна се е научила да се отпуска и да схваща тялото си, което ѝ е разрешило да срещне прелестен мъж. 66-годишната Линда от Ню Йорк разкрива, че либидото ѝ е паднало до нула след премахване на яйчниците, само че лекарят ѝ предписал тестостеронов крем, който я върнал към любовта. Тя споделя, че се влюбила в 73-годишен мъж и " изпитала мултиоргазъм за първи път ". “Сексуалното ми предпочитание освен не понижа, само че се усили фрапантно след менопаузата. Секс играчките са моите най-хубави другари “, добави Каролайн на 65, от Сан Франциско.

Други дами бяха малко по-критични към креватните осъществявания. “Липсата на полово предпочитание ме освобождава доста. Поглеждам обратно със страдание за годините, които прекарах с голям брой разнообразни мъже “, споделя 63-годишната Дебра от Ирландия, която неотдавна получила бакалавърска степен по компютърни науки и почнала работа като софтуерен инженер, което доста усили интереса ѝ към живота. “Струва ми се, че цялостен живот съм била в клопката на въодушевената си реакция към мъжете. Все едно съм била пристрастена към опиатите. Сега съм свободна. Това е прелестно чувство. Прекарах забележителна част от живота си захласната от мъже. Загуба на време “, заключи 62-годишната Клер от Лондон. “Имал съм доста страховит секс в живота си, само че нямам потребност от него от самото начало и се веселя, че не ми би трябвало в този момент, когато би било най-трудно да го намеря “, написа 65-годишен британец.



Либидото на 70

Тези над 70 също се изрекоха в интерес на секс играчките, споделяйки че с тях е доста по елементарно в леглото, в сравнение с с действителни живи хора. Една дама заключи, че намаляването на либидото прави човек по- ”щастлив, свободен и умен “.

 
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР