Някога летенето със самолет беше проста и с нищо незабележителна

...
Някога летенето със самолет беше проста и с нищо незабележителна
Коментари Харесай

Дъвки Air France и още странни аксесоари на авиокомпании

Някога летенето със аероплан беше елементарна и с нищо незабележителна активност. Качвате се в самолета, излитате, кацате, всички слизат, задачата е изпълнена.

Но нищо не остава просто вечно. Тази седмица Air France пусна артикул от съществена нужда, който може да се чака от шикозна, изискана и умна страна, дала ни Ив Сен Лоран, Шанел, Марсел Пруст, Жан-Пол Сартр, Симон дьо Бовоар, Албер Камю, Роден, Моне, Дега, Едит Пиаф, Марион Котияр, Daft Punk.

Вече можете да се насладите на дъвка с марката Air France. Това е не просто прелъщение за устата. То ще ви накара да се почувствате здрави, щастливи и спокойни.

„ Както всички пътуващи знаят, излитането и кацането от време на време могат да причинят болки в ушите. Натискът в кабината варира и ушите на пътуващите могат да заглъхнат. Дъвченето е задоволително да балансира вътрешното напрежение в ухото и да направи пътуването по-забавно “, се споделя в рекламата на френската дъвка.

„ Грижовното отношение е в основата на безпокойството на Air France. За да се покрижи за ушите на клиените си, Air France сътвори лична френска дъвка - La Gomme à Mâcher. Предлагат се два усета, които въплъщават удоволствията във френски жанр – шам-фъстък-макарон и крем брюле. Дъвката е създадена във Франция и е 100% натурална “, се споделя още в рекламата.

Виж повече тук:
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР