Борис Дали все още си живее в Бобов дол при

...
Борис Дали все още си живее в Бобов дол при
Коментари Харесай

Eто я любовницата, която роди син на Борис Дали (СНИМКА)

Борис Дали към момента си живее в Бобов дол при родителите, разясняват негови съграждани. Новата му жена, която години наред беше със статут на държанка, а преди месец го подари и с мъжка рожба, живее в София и се споделя Веси. Тя отглежда сама бебето Калоян, като таткото ги навестява понякога, настояват близки до фолкаджията.

През по-големия интервал изпълнителят на „ Пиян “ прекарва в родния си град, където върти най-различни действия отвън музикалната сцена. Най-често Борката отскача до София, когато има присъединяване или е в покрайнината, само че това е необичайност, защото уговорките му са най-вече в провинцията, описват негови сътрудници.

Веси

Младата дама, която неотдавна е и майка, се е нагърбила сама да отглежда детето си в София. Изглежда, че за толкоз години най-сетне е съумяла да омагьоса Борис Дали и да забременее, само че въпреки всичко не съумява да свие гнездо с таткото. За артиста от дълги години се знае, че той не желае и не би живял на друго място, тъй като там развива своя бизнес. Каква обаче е повода Веси да не прави крачка към Бобов дол, с цел да бъдат дружно, можем да гадаем. Твърде евентуално е родителите на артиста да не я одобряват и по тази причина да стои настрани от фамилията му, разясняват още в чалга сектора. Освен това там живее и формалната брачна половинка на изпълнителя Лили, която отглежда двамата му синове.

Борис Дали се слави със уязвимост към нежния пол. От 7 години той има връзка с хубавицата Веси, която е родом от Харманли. Тя бе негова държанка по време на фамилния му живот с тогавашната му жена и майка на първите му двама синове – Лили, настояват осведомени. Палавникът Борис по този начин и не съумя да резервира фамилията поради безбройните си забежки, в това число с певици. В момента някогашната му към този момент брачна половинка била гневна и не желала да го вижда.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР