Някакво жури обявило Мария Цънцарова от bTV за топ ТВ

...
Някакво жури обявило Мария Цънцарова от bTV за топ ТВ
Коментари Харесай

Петър Гецов: Който гледа само националните телевизии, няма да разбере какво става в България

Някакво жури оповестило Мария Цънцарова от bTV за топ ТВ журналистка на годината. Наградата й връчил персонално доайенът Иван Гарелов, прочут още като сътрудник "Талев " на някогашната Държавна сигурност

Според един от членовете на журито - Георги Лозанов, Цънцарова заслужила огромната премия за телевизионна публицистика с предаването си "Защо, господин министър? ", където достигала до истината.

Моето мнение, което съм изразявал и по-рано, е че Цънцарова е доста настъпателна към хората, които в действителност желаят да трансформират страната към по-добро и не толкоз настъпателна към други, които желаят непременно да запазят статуквото. А въпросите й постоянно целят не да се доближи до истината, а да дискредитират събеседника или да го оправдаят за някаква негова неточност.

И изрично считам, че човек, който гледа единствено националните малките екрани Българска национална телевизия, bTV и Нова, няма по какъв начин да разбере какво в действителност става в тази наша страна. Ако някой желае да е наясно за аргументите за какво се случва това или това, какви са действителните претекстове зад нечии дейности или бездействия, за какво се вършат избрани изказвания и по какъв начин да се поясняват всевъзможни неща от осведомителния поток, би трябвало да гледа други малките екрани и излъчвания. "Денят с Веселин Дремджиев " всеки работен ден от 20 часа по TV1. "Честно казано " с Люба Кулезич в сряда от 20 ч. по Евроком, "Евродикоф " със Сашо Диков в петък от 20 часа по Евроком.

Петър Гецов
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР