Новото попълнение на Лудогорец - Франко Русо, говори пред DIEMA

...
Новото попълнение на Лудогорец - Франко Русо, говори пред DIEMA
Коментари Харесай

Франко Русо: Искам да стана шампион в България

Новото попълнение на Лудогорец - Франко Русо, приказва пред DIEMA SPORT, дни след прехвърлянето си при " орлите ". Той разкри по какъв начин са го приели в клуба и какви са задачите му.

" Мисля, че съм там, където желаех да бъда. Доволен съм, че всичко се разви добре и желая да остана тук дълго време. Едно от първите неща, които ме накараха да дойда тук са упоритостите на клуба. По време на договарянията видях какво е направил Лудогорец в Лига Европа. Това е доста упорит клуб и желая да стана първенец в България ", показа Франко Русо.

" Бях чувал само за Матиас Тисера, който също е аржентинец, само че не се познавахме преди този момент. С другите момчета в този момент се срещнахме за първи път. Имаме доста добра връзка. Вчера бяхме на вечеря с тима, показах се, изпях и една ария - беше прелестно ", добави новото попълнение на Лудогорец.

" Знам, че това е много мъчно състезание. Лудогорец всяка година се бори за купата и я печели. Има доста дербита, нямам самообладание да взема присъединяване в подобен мач. Напълно съм подготвен. Това ми е третата подготовка. Чувствам се 100% подготвен. Ако играем с четирима в защитата мога да играя, както от дясно по този начин и в ляво, нямам проблеми с това. Ако сме със схмеа с трима избирам да съм в средата ", призна Русо.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР