Новото попълнение на Левски - Илиян Стефанов, даде първото си

...
Новото попълнение на Левски - Илиян Стефанов, даде първото си
Коментари Харесай

Стефанов: Отне ми 3 секунди, за да реша да дойда в Левски

Новото попълнение на Левски - Илиян Стефанов, даде първото си изказване, откакто подписа със "синия " клуб. Той показа, че са му трябвали 3 секунди, с цел да реши дали да пристигна в столичния гранд. Той изрази вярата си, че ще помогне, с цел да може Левски още веднъж да е на върха.

„ Чувството е необикновено да дойда в Левски. Това постоянно е бил мой дом и постоянно ще числя се тук. Мигновено взех решението. Може би ми лиши 3 секунди “, стартира младокът.

„ Господин Стоилов и господин Сираков ме привлякоха, тъй че съм им доста признателен за показаното отношение и усърдие, с цел да дойда “.



„ Това е фантазия на всяко момче, което е идвало в школата. Да играя за първия тим несъмнено е сбъдната фантазия за мен. Искам да последвам задачите, които са сложени от управлението, с цел да върнем Левски на мястото, на което би трябвало да е. Искам да радваме най-хубавата аудитория в България “.

„ Нямам самообладание да вземам участие в идващите мачове и ентусиазмът е на високо равнище. Познавам се с повече момчета и със чиновниците. Радвам се, че още веднъж съм тук и се виждаме. Искам да благодаря на почитателите и да им кажа, че са №1! “, приключи той.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР