Новото попълнение на Черно море Васил Панайотов направи първа тренировка

...
Новото попълнение на Черно море Васил Панайотов направи първа тренировка
Коментари Харесай

Васил Панайотов: Радвам се, че съм част от отбора на Черно море

Новото попълнение на Черно море Васил Панайотов направи първа подготовка с тима. Полузащитникът подписа с “моряците ” през вчерашния ден следобяд, а през днешния ден се включи в заниманието на варненци, което се организира на стадион “Тича ”.

“Радвам се, че към този момент съм част от тима на Черно море. Чувствам се добре на “Тича ”. От през днешния ден стартирам да се трудя, с цел да оказа помощ на тима. Имах предложения от чужбина, само че изчаквах за нещо по-добро. Исках да се осъществявам на открито, само че управлението на Черно море сподели много съществено предпочитание да ме има в тима. Освен това във Варна ще имам опция да работя с един от най-хубавите български треньори и по тази причина одобрих да стана част от Черно море. Сега остава да съумея да заслужа мястото си в отбора.

“Желанието ми е да се развъртвам като футболист и като човек. С много от момчетата се познавам, с другите ще се опозная. Искам тимът да се показва на равнище и да успее да се класира на положително място в Първа лига ”.

“Идването ми в Черно море никога не е крачка обратно в кариерата ми, в противен случай. Всичко си зависи от мен. Вярвам, че в случай че се представям добре, ще мога да ходя още по-нагоре. Вече не ме интересува нищо друго с изключение на Черно море ”, приключи Панайотов.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР