Новото попълнение на белгийския елитен Льовен - Кристиян Малинов, заяви,

...
Новото попълнение на белгийския елитен Льовен - Кристиян Малинов, заяви,
Коментари Харесай

Кристиян Малинов с първи думи след трансфера си в елита на Белгия

Новото попълнение на белгийския първокласен Льовен - Кристиян Малинов, съобщи, че прехвърлянето му от ЦСКА в новака в белгийския хайлайф е стъпка напред в неговата кариера.

Българинът е подготвен да се пребори с конкуренцията и да се развива като футболист и като персона. Той се разказва като съвременна шестица с усет към офанзивата.

" Имаше интерес от редица други клубове, само че това към този момент е без значение. Когато чух, че Льовен ме желае, незабавно споделих на моя сътрудник, че този тим е първият ми избор. Льовен е перспективен тим и желая да допринеса за триумфите му ", съобщи Малинов пред клубния уебсайт.

" Чувствам се подготвен да се преборя за титулярно място и да пробия в белгийското състезание, което е на по-високо равнище от българското. В Белгия имам всички предпоставки да се развъртвам като футболист и като персона. Льовен е разумна стъпка напред в кариерата ми. Знам, че Льовен има същите притежатели като Лестър и е дилетант в белгийския хайлайф. Скоро ще опозная новите ми съотборници и града ", добави Малинов.

Вече някогашният полузащитник на ЦСКА описа и за стила си на игра: " Ако изгубя топката, желая да си я върна допустимо най-бързо. Тогава съм същински питбул. АЗ съм типичен отбранителен полузащитник. Но обичам и да се включвам в офанзива.''
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР