Новото поколение BMW 8-Series беше показано преди 3 години, а

...
Новото поколение BMW 8-Series беше показано преди 3 години, а
Коментари Харесай

BMW показа колекционерска 8-Series Gran Coupe

Новото потомство BMW 8-Series беше показано преди 3 години, а четиривратата му версия се появи на пазара година по-късно, последвана от най-мощния М вид. Изглежда, че към края на живота на тази генерация и задаващият се скоро фейслифт, немската компания е решила да покаже и колекционерска версия, която по някаква причина ще се продава единствено в Япония и не се отличава изключително от останалите конфигурации.



BMW 8-Series Gran Coupe Collector Edition, както е цялостното име на модела е основан върху 840i, като резервира 3.0-литровия V6 с мощ от 335 конски сили и оптимален въртящ миг от 500 нютона, които освен това осъществяване се предават единствено към задните гуми. Възможна е и настройка с хDrive задвижване, като при нея се усъвършенства времето за ускоряване до 100км/ч и то към този момент лишава 4.9 секунди спрямо 5.2 секунди, които реализира моделът със задно.



При поръчката на колекционерска версия, цветовете са единствено четири на брой, като това включва Aventurine Red (червено), Azurite Black (черно), Davit Grey (сиво), and Tanzinite Blue (синьо). Независимо от това коя алтернатива изберете, то интериорът е облечен в бяла кожа с таван в алкантара. Специфични са също и джантите, които идват в размер от 20-цола, както и М-пакетът, който е включен в цената от към 15 милиона йени ( към 240 хиляди лева)



Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР