Новото музикално предложение на групата на народа Фантазия, направи своята

...
Новото музикално предложение на групата на народа Фантазия, направи своята
Коментари Харесай

Бащата на Денис Теофиков: Върнах се към живота

Новото музикално предложение на групата на народа " Фантазия ", направи своята премиера преди броени часове, а към този момент се радва на позитивни мнения от феновете на попфолк жанра.

Впечатление прави, че видеоклипът е сниман на нова топ локация в София, където могат да бъдат локализирани много хора от хайлайфа на България, написа Шоу Блиц.

Друго нещо обаче прикова внимаето на меломаните, а точно присъединяване на Атешкан Теофиков в " K!RVE ". Припомняме ви, че предишният октомври, цяла България потъна в тъга поради непредвидената гибел на обичания Денис Теофиков, който е наследник на Атешкан Теофиков.



От тогава, китариста не е имал обществени изяви, а съответно за тази си поява, ето какво написа той в обществените си мрежи: " Здравейте другари, представям ви една продукция на Група “Фантазия”, в която вземам участие! За мен е чест и наслаждение да работя и създавам с тези млади и извънредно надарени момчета, които бяха и близки другари на Денис.

С тяхна поддръжка и най към този момент на водача на групата и FGM - Силвестър Матеев (Силвър) се върнах освен към музиката, само че и към живота, за което съм им признателен! Това се вижда и във видеото, в което ме предизвикаха и да се усмихна. "

Неслучаен е и изразът, че музиката е лек за душата. От обявата на Атешкан Теофиков излиза наяве и че се завръща към живота и музиката, а дали предстоят нови взаимни части, следва да разберем
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР