Новородени тризнаци в Мексико дадоха положителен резултат за новия коронавирус

...
Новородени тризнаци в Мексико дадоха положителен резултат за новия коронавирус
Коментари Харесай

Новородени тризнаци в Мексико се оказаха заразени с новия коронавирус

Новородени тризнаци в Мексико дадоха позитивен резултат за новия ковид на тест при раждането си, оповестиха ДПА и Асошиейтед прес.

Децата - две момчета и едно момиче, били родени със секцио в североизточния щат Сан Луис Потоси предходната сряда и се счита, че са се заразили в утробата на майка си.

" В деня, в който се родиха, бяха подложени на тест, тъй като се родиха прибързано и дадоха позитивен резултат ", заяви на конференция районният здравен министър Моника Ранхел.

Само едно от бебета имало признаци за COVID-19. Другите две деца не демонстрират никакви признаци, както и родителите им. Те чакат резултатите от своите проби за ковид.

— Evening Standard (@standardnews)

Ранхел е безапелационна, че е невероятно децата да са били инфектирани след раждането си, защото били подложени на тест броени часове след раждането.
Тя посочи, че следва да се изследва дали коронавирусът е бил предаден през плацентата.

Новият ковид се популяризира бързо в Мексико. В понеделник здравните управляващи оповестиха за нови 4577 случая и 759 умряли повече спрямо предходния ден. Общо в страната са регистрирани 185 122 инфектирани и 22 584 умряли.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР