Новоизлюпеният китайски автомобилен производител LvChi представи в Шанхай един електромобил

...
Новоизлюпеният китайски автомобилен производител LvChi представи в Шанхай един електромобил
Коментари Харесай

Новоизлюпена китайска марка удари шамар на Tesla

Новоизлюпеният китайски авто производител LvChi показа в Шанхай един електрически автомобил под наименование Urano. Иновацията към момента е във тип на концептуална разработка, само че китайците настояват, че е доста покрай серийно произвеждане. По думи на представители от марката, серийната версия ще се появи на пазара през идната година. По-интересното обаче е, че ще може да изминава с едно зареждане 690 километра.



LvChi Urano разполага с два електромотора, систематичната мощ на които е 707 конски сили. Максималният въртящ миг на силовия тракт е 900 Нм. Заявеното време за ускоряване от 0 до 100 км/ч е 3.5 секунди. Електромобилът може да се зарежда, като от безжични зарядни, по този начин и от новите ултрабързи станции. Впечатляващ е и екстериорния дизайн на електрическия автомобил.



За привлекателната визия обаче си има пояснение. Щаб квартирата на LvChi се намира в Шанхай, само че дизайнерският център е позициониран в Италия. Планираното произвеждане за 2019 година е 50 000 бройки. Още по-любопитно е, че до 2021 година компанията има желание да пусне осем серийни модела - серийна версия на Urano, седан от премиум клас, два кросоувъра, миниван, средноразмерен седан и две градски автомобилчета.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР