Новоизбраният кмет на община Благоевград Илко Стоянов обяви част от

...
Новоизбраният кмет на община Благоевград Илко Стоянов обяви част от
Коментари Харесай

Кметът на Благоевград избира наместници след референдум

Новоизбраният кмет на община Благоевград Илко Стоянов разгласи част от екипа, с който ще работи по време на мандата си. Стоянов разгласи, че залага на хора с висока експертна оценка и нова визия за ръководство.

В тази връзка, Стоянов разгласи и основаването на нови дирекции, измежду които дирекциите " Екология и чиста среда " и " Икономическо развиване и нововъведения ".

Мандатът на Стоянов стартира с един заместник-кмет, който е по строителството, като останалите ще бъдат препоръчани по-късно. Ще бъде извършен и референдум в дребните обитаеми места, които ще бъдат питани кои кметски наместници да бъдат назначавани, добави Стоянов.
Предложеният екип следва да бъде гласуван от Общинския съвет.


" През цялата компания споделях, че ще повеждам разговор с хората и ще направя тъкмо това нещо. Най-вероятно идната седмица ще има промени в част от екипа на кметските наместници. Но без значение от това какво ще се случи в този момент, концепцията ми е някъде по време на президентските избори да проведа едно допитване измежду хората на съотвените обитаеми места кой те ще предпочетат за техен наместник ", сподели Стоянов.

Репортер: Али Мисанков
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР