Новоизбраният депутат от коалицията Изправи се! Мутри вън! Николай Хаджигенов

...
Новоизбраният депутат от коалицията Изправи се! Мутри вън! Николай Хаджигенов
Коментари Харесай

От „Изправи се! Мутри вън! са отказали среща с Има такъв народ

Новоизбраният народен представител от обединението " Изправи се! Мутри вън! " Николай Хаджигенов счита, че шансът да мине предлагането за освобождението на основния прокурор Иван Гешев е най-малък.

" Вчера написахме и обявихме, че желаеме чуване на вътрешния министър Бойко Рашков и правосъдния министър Янаки Стоилов по тематиката за Гешев. Те би трябвало да обяснят какво зло е Гешев. Те дадоха на Висш съдебен съвет въже – те или ще се покатерят по него или ще се обесят ", показа в неделния утринен блок на Българска национална телевизия Хаджигенов.

По думите му митингът от 2020 година е бил най-успешният, тъй като той постепенно реализира задачите си. Хаджигенов дефинира като „ неприятен сигнал “ конференцията на Има Такъв Народ: „ Предния път споделиха, че ще се въртят единствено към референдума. Нищо друго не виждам в този момент. Надявам се политическата смяна да стартира в този момент, другояче ще отидем на избори. Това също е развой на изчистване “.

Хаджигенов съобщи, че от „ Изправи се! Мутри вън! “ са отказали срещи с групировката на Слави Трифонов. Категорично отхвърли да има обтегнати връзки в обединението: „ Става ясно на всички, когато с Татяна Дончева се караме “.

Според него Демократична България са подали добър сигнал след конференцията на Има Такъв Народ: „ Христо Иванов не ще министерски кресла. Но кой ще ги заеме? Кой ще направи измененията? Николай Василев ли? Нали за това влезнахме в политиката? Не би трябвало да се позволява тази неточност! “

„ Нашите условия са ясни – Гешев, правосъдна промяна. Има значение кой ще ги направи тези неща. Личност като Николай Василев няма ги да направи “, уверен е Хаджигенов.

Според него без поддръжката на Българска социалистическа партия няма по какъв начин да се сформира държавно управление.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР