Ново шоу за имитатори тръгва по Нова тази есен. То

...
Ново шоу за имитатори тръгва по Нова тази есен. То
Коментари Харесай

„Капките“ за аматьори сваля от ефир „Маскираният певец“

Ново шоу за имитатори потегля по Нова тази есен. То ще размени както " Капките ", по този начин и „ Маскираният артист “, което досега е изкарало единствено три сезона в ефира на малкия екран. Името на предаването е „ Звездите в нас “. В него всеки почитател на тв изявите ще има опцията да влезе в облиците на обичаните си музиканти. Идеята е съвсем същата в „ Капките “, само че участниците не са актьори, а дилетанти.

Нова телевизия към този момент разгласи кастинг за своето ново шоу, чийто старт ще даде старт и на есенния тв сезон. Продуцент е Маги Халваджиян, който стои и зад „ Маскираният артист “ и „ Капките “.

„ Започваме ново премеждие! За 10 години в „ Капките “ получихме хиляди писма от хора, които не са известни, само че желаят да вземат участие, тъй като имат вяра в себе си и в качествата си! Сега е моментът! Запишете се за кастинг “, написа Халваджиян в обществените мрежи.

Фенове на „ Маскираният артист “ незабавно се обърнаха към него с въпроси за бъдещето на шоуто, които обаче останаха без отговор. Официалната информация за новия план все още е нищожна. Съобщено е единствено, че това ще бъде предаване за почитатели, които ще имитират своите идоли. За задачата ще имат разполагаем гримьори и стилисти, които ще им оказват помощ за визията.

За осъществяванията си най-вероятно ще се готвят сами. Състезанието е за непрофесионалисти, само че експертите също няма да бъдат връщани от кастингите, тъй че нищо чудно предаването да се изпълни с неосъществени професионални артисти и артисти, които мечтаят за популярност. Знае се също по този начин, че шоуто е по лиценз на международния формат Starstruck, написа Уикенд.

Това е напълно прясно риалити на английския канал ITV. Форматът е от тази година. До момента от него е излъчен един-единствен сезон, първият епизод от който излиза в ефир на 12 февруари. Сред участниците в него бяха стопанка, продавачка, ездач, монтьор, механически съветник, фризьорка – все специалности отвън шоубизнеса. Всички, които стигат до сцената, обаче са с прелестни данни за артисти и са съвършени имитатори.

За разлика от „ Капките “ в „ Звездите в нас “ играта най-малко първоначално не е „ всеки против всеки “, а е отборна. Участниците образуват групи от по трима почитатели, имитиращи един и същи реализатор. Те излизат на сцената пред 4-членно жури, с цел да изпеят дружно негово парче. Съдиите вземат решение кой тим е най-хубавият, а след това участниците от този тим се състезават един против различен, изпълнявайки разнообразни шлагери на обичания си реализатор. Тук към този момент спечелилият се дефинира със зрителски избор.

Този, който събере най-вече гласове от публиката, стига до огромния край, където се състезава с спечелилите от другите тимове. Накрая остава един, който взима огромната премия. Във Англия тя е 50 хиляди паунда. У нас цифрата е същата, само че в левове.

Шоуто сигурно ще излезе доста по-евтино за Нова тв спрямо „ Маскираният артист “ и „ Като две капки вода “, като се има поради и че ще спестят от баснословните възнаграждения, които до момента са давали на родните звезди.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР