Новият Volkswagen Amarok успя да убеди 75-членното жури Women`s Worldwide

...
Новият Volkswagen Amarok успя да убеди 75-членното жури Women`s Worldwide
Коментари Харесай

WWCOTY 2024: VW Amarok – най-добър 4х4 и най-добър пикап!

Новият Volkswagen Amarok съумя да убеди 75-членното жури " Women`s Worldwide Car of the Year " в своите преимущества. Журито от 52 страни на пет континента гласоподава премиум пикапа от Volkswagen Commercial Vehicles за най-хубавия автомобил „ 4x4 & pick-up “ в света. Журито на WWCOTY, формирано напълно от автомобилни журналистки, направи селекция от общо 62 нови модела и избра спечелилите в пет категории, в това число новия Amarok като най-хубав " 4x4 & Pick-up ". През март 2024 година Amarok също има шанса да бъде разгласен за „ Кола на годината за дами в международен мащаб “.

Всяка година от 2011 година насам автомобилните журналистки избират своите любимци измежду новите модели, които честваха своите министър председатели на най-малко два континента. Решенията на журито се концентрират върху сигурността, технологията на шофиране и комфорта на автомобила, успеваемостта, устойчивостта и съотношението цена/качество.

Марта Гарсия, ръководител на журито „ Кола на годината за дами в международен мащаб “, изяснява класацията по следния метод: „ Новото потомство на Volkswagen Amarok се промени коренно. То се усъвършенства във връзка с комфорта, офроуд качествата си и товарен потенциал. Освен това има пет мотора, които покриват потребностите на всеки пазар. В допълнение, качеството и характерностите на интериора на Amarok са се подобрили. "

„ Щастливи сме да получим премията Женска международна кола на годината за най-хубавото 4x4 и пикап транспортно средство в света. Нашият Amarok е пикап, който обезпечава надеждно показване както на пътя, по този начин и отвън него “, изяснява Ларс Краузе, член на Съвета на шефовете на Volkswagen за търговски транспортни средства за продажби, маркетинг и следпродажбено обслужване.

В взаимозависимост от оборудването, повече от 25 асистиращи системи, екрани с диагонал на екрана до 12,3 инча, композиция от цифрови и аналогови контроли и висококачествени материали обезпечават премиум чувство на борда на новия Amarok. Благодарение на потребен товар до 1,19 тона, товар на ремарке до 3,5 тона и още по-добре премислен товарен бокс, новият Amarok може да се оправи с всички вероятни задания по време на работа и в свободното време.

Новият Amarok се предлага в пет моделни серии: „ Amarok “, „ Life “ и „ Style “, както и топ версиите „ PanAmericana “ (офроуд стил) и „ Aventura “ (ексклузивен стил). Новият Amarok в Европа е планиран като пикап с четири порти и двойна кабина. С 5350 мм, новият Amarok е с съвсем 10 см по-дълъг от своя предходник. 3270 мм междуосие подхожда на нарастване от 173 мм. Това обезпечава повече пространство в двойната кабина.

Три 2.0л турбодизела с мощ до 154 кВт се оферират по целия свят, както и 3.0л шестцилиндров дизел с до 184 кВт, според от пазара, или 2.3л TSI бензинов мотор с 222 кВт. В взаимозависимост от моделната серия, новият Amarok има избор сред шестстепенна механична трансмисия или десетстепенна автоматизирана скоростна кутия. Редовите TSI, TDI и V мотори обезпечават сред 350 и 600 нютон метра въртящ миг.

Всички модели се оферират със задвижване на задните колела или като 4MOTION задвижване на всички колела или като превключваеми (2H, 4H, 4L) и като разширено превключваемо задвижване на всички колела (4A, 2H, 4H, 4L).

Новият Amarok, да вземем за пример, стартира в Германия на чисти цени от 39 598,00 евро (47 121,62 евро с ДДС). В базовата версия той към този момент е оборудван, наред с други неща, с LED фарове, мултифункционален волан, различаване на пътни знаци, 10-инчов инфотейнмънт, помощ при паркиране в задната зона с функционалност за маневрена спирачка и камера за заден ход.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР