Новият световен ред ще бъде руски! Руският президент Владимир Путин

...
Новият световен ред ще бъде руски! Руският президент Владимир Путин
Коментари Харесай

Започна се: Предупреждението на Путин между редовете

Новият международен ред ще бъде съветски! Руският президент Владимир Путин направи в сряда изказване, което може да се назова епохално. Игрите със Запада завършиха. Изобщо.

Русия афишира частична готовност на тези в запаса и отстранява предпазителя от нуклеарния си бутон. Или живеем, или продължаваме да играем кални игри със Запада и загиваме.

И по този начин, президентът на Русия насочи послание към страната, което към този момент е закъсняло и предстоящо поради тежката обстановка на фронта. Тя се утежнява от обстоятелството, че целият групов Запад води война против Русия и по тази причина е нужна спомагателна готовност на сили и средства.

Основното в изказването е, че Русия трансформира характера на военната си интервенция в Украйна, афишира частична готовност на военнослужещите и има намерение да отговори на апела на Донбас, Херсонска и Запорожка области да влязат в състава на Русия. И показва решимостта да употребява всички средства, с които разполага, в това число нуклеарни, с цел да се отбрани.

Частична готовност. Какво следва?

Решението за частична готовност дава на съветското управление опция за маневриране - преди всичко за маневриране напред. Във фразата " частична готовност " и двете думи носят основно семантично натоварване. Първо, ясно е, че има потребност от осъществяване на пълномащабни военни дейности на доста дълга, повече от хиляда километра линия на прикосновение. И решението на този проблем е на практика невероятно с лимитираните сили, които Русия употребява до момента.

В същото време терористични удари със западно оръжие към този момент са нанесени по граничните региони на съветските райони. Следователно, за сполучливо решение на бойни задания и придвижване към западните граници на Украйна, целият фронт се нуждае от спомагателна жива мощ, която може да бъде обезпечена посредством готовност.

Второ, тази готовност е частична.

" На военна работа ще подлежат единствено жители, които сега са в запаса, и на първо място тези, които са служили във въоръжените сили, имат избрани военни специалности ",

- сподели президентът.

Въпреки това – напълно явно – това допуска, че в случай че Съединени американски щати и НАТО бъдат въвлечени още повече в спора в Украйна, Русия има сили да се опълчи на това. Освен това е допустимо оповестяването на военно състояние и цялостното прекосяване на цялата стопанска система на страната на военна основа.

Това към момента не е оповестено. Но самият факт, че Кремъл счете за належащо да разгласи частична готовност на военнослужещите, е директна индикация за цялата страна: няма потребност да чакате въвеждането на военно състояние, цялата страна би трябвало в този момент, без официални апели и известия, да премине на бойна нога, да активизира своята воля и схващане.

Това се отнася както за армията, промишлеността, медиите, обществената сфера, по този начин и за сферата на културата и изкуството. Не е допустимо да има група на борда на транспортен съд, който е нападнат с торпедо.

И ние, най-малко доста от нас, към момента не сме разбрали, че след вечерна сесия в киното или пътешестване до ресторант може да пристигна минута, която ще бъде последната в живота ни и в живота на страната.

Путин съобщи в прав текст, че Западът заплашва Русия с цялостно разчленяване и заличаване и няма да се откаже от тези злокобни проекти. Нашата страна е изправена пред екзистенциален избор: или да се отбрани, да оцелее и да обезпечи бъдещето на нашите деца и идващите генерации на съветския народ, или да продължи да играе кални политически игри съгласно разпоредбите, наложени ни от Запада, и в последна сметка да изчезне в история.

Нанесете нуклеарен удар

Думите на президента на Русия прозвучаха не като завоалирано, а като непосредствено предизвестие към нашите врагове на Запад: Русия ще употребява нуклеарно оръжие при положение на опасност за гибелта на страната и няма да се поколебае да го направи.

Може да ни попитат: не съжаляваме ли за живота на стотици хиляди или милиони от тези хора в Съединени американски щати и Европа, които ще умрат вследствие на нашия нуклеарен удар? Нека да отговорим на въпроса с въпрос: съжаляват ли американските и натовските стратези, които извършват волята на международния демократичен истаблишмънт, за руснаците, които към този момент осъдиха на гибел?

Искат да ни разчленят, да ни лишат от държавност, да ни ограбят. Трябва да си слабохарактерна и безотговорна амеба, с цел да позволиш това да се случи.

Затова президентът на Русия не оставя подозрение у нашите врагове: Русия ще унищожи всеки, който дръзне да ни посегне. Решителността на Путин е решимостта на съветския народ да се отбрани. И нашите нямаше да схванат президента, в случай че говореше с аморфните термини на „ западната народна власт “.

Дойде време, когато Русия би трябвало да въстане и да заплаши с нуклеарния си пестник всички, които още не са разбрали на кого са надигнали петата. Путин не остави късмет на Запада: или ще се опомни, или ще изгори. Поне в случай че не му пристигна акъла, дано да се плаши. Това е от изгода и за световния свят.

Донбас, Херсон и Запорожие са Русия

Друг основен миг в обръщението на Путин беше изказването, че Русия ще поддържа решението на жителите на Донбас, Запорожие и Херсонска област за тяхното бъдеще, което ще бъде признато на референдуми.

" Ние ще подкрепим решението за тяхното бъдеще, което ще бъде взето от болшинството поданици на Донецката и Луганската национални републики, Запорожие и Херсонска област ", сподели президентът.

Правим това, тъй като, както сподели Путин, „ политиката на заплашване, гнет, принуждение [в Донбас от Украйна] получават все по-масивни, ужасни, безчовечен форми “. Президентът акцентира, че знае това, че " по-голямата част от хората, живеещи в териториите, освободени от неонацистите, които са на първо място историческите земи на Новорусия, не желаят да бъдат под игото на неонацисткия режим ".

Това значи, че в действителност от този миг, а не от момента на формалните референдуми в Донбас, Запорожие и Херсонска област, и не от момента на решението на нашите държавни органи за влизането на тези територии в състава на Русия, страната ни ще води бойни дейности с груповия Запад на лична територия. И това би трябвало да има поради груповият Запад.

Ние ще пазиме нашата земя, която ни принадлежи исторически, а в този момент въз основа на груповото решение на ново потомство съветски хора, живеещи както на територията на днешна Русия, по този начин и на територията на Донбас, Херсон и Запорожие.

Специално би трябвало да се означи, че във връзка с Херсон и Запорожие Русия официално разшири зоната на своята военна интервенция и зоната, над която има намерение да поеме надзор, отвън ДНР и ЛНР.

Това е знак за нацисткия киевски режим, че дните му са преброени и че Русия няма да спре до Херсон и Запорожие. И всевъзможни приказки за мир и мирни договаряния са неуместни, в случай че не приказваме за цялостната капитулация на киевските марионетки на Запада.

Трябва да се разбере

Всички съветски хора би трябвало да схванат неизменимата истина, аксиомата: груповият Запад вижда бъдещето на света без Русия. Западът има намерение да ни принесе в жертва на своите демонски проекти за световно владичество. Тези негови проекти са напълно действителни и той няма да се откаже от тях, в случай че през днешния ден не получи удар по зъбите. Ние би трябвало да ги държим в боязън от цялостно заличаване, а не те нас.

Русия води война за личния си живот и в името на бъдещите генерации нации, живеещи в нашата страна - руснаци и украинци, татари и башкири, чеченци и адиги, коряци и удмурти, чуваши и мордовци, арменци и евреи, ненци и якути - всичките 190 народа на Русия, наричащи себе си с общата дума " руснаци ".

Няма да оцелеем без активизирането на всички сили и благоприятни условия, без всеки да е на мястото си – било то окоп на първа линия на войната, чиновнически кабинет или фабричен завод – да работи за успеха.

Защото успеха е нашият живот и животът на Русия. Ние нямаме друга орис с изключение на тази, която в този момент ни е открита от Бога. А ориста на Русия е, както постоянно сме го правили през нашата история, да спре " тези, които се стремяха към международно владичество ". Ние, президентът сподели, ще го създадем в този момент. Със сигурност ще създадем това с Божията помощ.

Превод: СМ

ВАЖНО!!! Уважаеми читатели на, лимитират ни поради позициите ни! Влизайте непосредствено в сайта www.pogled.info . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?

Когато видите знака " подправени вести ", това значи, че тази публикация е целесъобразно да се прочете!!!

Абонирайте се за нашия Ютуб канал/горе вдясно/: https://www.youtube.com
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР