Новият Супермен ще е бисексуален. Това става ясно от официалното

...
Новият Супермен ще е бисексуален. Това става ясно от официалното
Коментари Харесай

Новият Супермен е с различна сексуалност

Новият Супермен ще е бисексуален. Това излиза наяве от формалното прессъобщение на издателя DC Comics, предава Variety.

Новият Супермен – Джон Кент е наследник на Кларк Кент и Лоис Лейн и продължава традицията да избавя вселената от световни закани.

Авторите удостоверяват, че новият комикс продължава традицията да концентрира действието във вселената на истинския Кларк Кент, първият комикс за него се появява още през 1938 година Героят е роден на планетата Криптън, само че откогато е на Земята демонстрира суперсили от невръстна възраст. Използва ги да пази човечеството.

Новият брой ще се появи на 9 ноември като датата напълно не е инцидентна. Идеята е да е в унисон с 11 октомври – Деня на признание на половата ориентировка, който се отбелязва в Съединени американски щати от 1988 година

Джон Кент, наследник на истинския супергерой Кларк Кент ще стартира спекулация с репортера Джей Накамура. Героят ще откри разтуха в връзките си с Накамура, когато е душевен отпаднал от непрекъснатата потребност да избави света.

" Винаги съм вярвал, че всеки има потребност от герои и че всеки заслужава да се види в тези герои. Благодарен съм на DC и Warner Bros, че споделят тази концепция ", сподели създателят на новия комикс.

Variety цитира решението да направи Супермен бисексуален най -гръмкия образец за комиксите, които до този миг са представяли ЛГБТ общността.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР