Новият старши треньор на ЦСКА Любослав Пенев даде първото си

...
Новият старши треньор на ЦСКА Любослав Пенев даде първото си
Коментари Харесай

Любо Пенев: Прибрах се в къщи, радвам се

Новият старши треньор на ЦСКА Любослав Пенев даде първото си изявление след завръщането си на горещия пост в Борисовата градина:

Той приказва пред клубната медия и съобщи, че се усеща благополучен, че още веднъж е у дома.

" Отново съм си у дома. Мисля, че това е ясно и красноречиво. През тези две години това, което аз сварвам, се е трансформирало в доста добра тенденция.

" Различно време би трябвало на другите треньори да предадат визията си. Не е значимо единствено треньорът да преподава, а и играчите да схващат. Това, което търси треньорът в тренировките и в мача.

Това е като медалът - има две страни. Ние сме експерти, а моята задача е да ги приготвя. Те са експерти и идват да упражняват, с цел да работят и да се трудят.

В последна сметка те са артистите, както и да го разясняваме. Когато пристигна формалният мач, сме преоблечени и те са хората, които дават образа и резултатът от това, което упражняваме ", акценитра Пенев.

" Не единствено против Лудогорец играя мощно. Отборите, които управлявам, работят сполучливо против всички.  " Съжалявам, че почитателите ги няма, защото футболът без тях е друга игра. Имайки поради какви са нашите почитатели, " алените почитатели ", нещата са доста разнообразни. Дано това скоро завърши и да бъдем още веднъж дружно на стадиона ", приключи Пенев.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР