Новият старши треньор на Пари Сен Жермен Маурисио Почетино заяви,

...
Новият старши треньор на Пари Сен Жермен Маурисио Почетино заяви,
Коментари Харесай

Почетино: Дядо Коледа ми донесе ПСЖ за подарък! Меси? Всеки голям играч е добре дошъл

Новият старши треньор на Пари Сен Жермен Маурисио Почетино съобщи, че е извършил фантазията си да се завърне в тима, на който беше капитан по време на спортната си кариера при започване на века. Почетино, който бе незает повече от година след уволнението си от Тотнъм в края на 2019, наследява в ПСЖ освободения предишния месец Томас Тухел.

" Дядо Коледа ми донесе подарък. Това е опция за мен да извърша фантазията си, връщайки се в клуба, за който играх преди 20 години. ПСЖ е тимът, който постоянно съм желал да упражнявам, това беше една от задачите в треньорската ми кариера ", сподели Почетино пред кореспонденти.

" Наясно съм защо се бори ПСЖ и с какви футболисти разполага. Тимът има голям капацитет и е предизвикателство за всеки треньор. В идващите 50 дни имаме 12 мача. Предстои сбит график, само че благодарение на управлението и играчите се надявам бързо да се приспособявам ", добави Почетино.

Новият треньор бе запитан и дали ПСЖ ще притегли Лионел Меси през лятото, както и някогашния халф на Тотнъм Кристиан Ериксен, който не съумява да се наложи в Интер, само че Почетино отклони тези тематики.

" Не е в този момент времето да дискутираме тези въпроси. Естествено, всеки огромен състезател е добре пристигнал в ПСЖ ", сподели Почетино.

" Не желая да приказвам за тактически схеми. Искам да играем проведено с топка и без топка и да сътворяваме обстановки за гол за Неймар и Килиан Мбапе. Капитанската лента ще продължи да носи Маркиньос ", добави 48-годишният аржентински експерт.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР