Новият старши треньор на Монтана Николай Митов заяви, че първата

...
Новият старши треньор на Монтана Николай Митов заяви, че първата
Коментари Харесай

Николай Митов: Най-важно е да направим боеспособен отбор

Новият старши треньор на Монтана Николай Митов съобщи, че първата задача пред него и помощниците му е да създадат боеспособен тим, който да бъде фактор през идващия сезон. Той разкри, че в отбора има много футболисти, които са с изтичащи контракти и ще изоставен клуба.

" Първо би трябвало да създадем тим, тъй като има седем-осем, дори и повече момчета, на които им свършват договорите и напущат. За мен най-важно е да се направи боеспособен тим, който да е фактор, и по-късно няма да се тормозим за цели. 
 Бивш ментор на Левски пое Монтана Бивш ментор на Левски пое Монтана
Футболистите имат една седмица отмора и другото състезание стартира от 15 юли. Имаш 4 седмици и половина за подготовка. За всички е по този начин, само че ние би трябвало да построяваме тим. Първата работа е да създадем добра селекция. Работим всеки ден. Като стартираме подготовка, ще съм по-наясно с нещата ", съобщи Митов в студиото на Sportal TV .

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР