Новият старши треньор на Левски Станимир Стоилов направи остра атака

...
Новият старши треньор на Левски Станимир Стоилов направи остра атака
Коментари Харесай

Мъри Стоилов: Тодор Батков е виновен за сегашното състояние на Левски

Новият старши треньор на Левски Станимир Стоилов направи остра офанзива по някогашният притежател на клуба Тодор Батков и го упрекна непосредствено, че е отговорен „ сините “ да стигнат до банкрут.

" Тодор Батков – моето мнение за него съм го споделил преди 13 години. Той тогава ни излъга нас. Той е най-големият провинен Левски да стигне до тук. В момента нямам потребност от неговите препоръки.

Като началник, аз не съм не запомнил какво той аргументи на Левски. На мен може би персонално ми направи хубаво. Тодор Батков е главният провинен Левски да стигне до банкрут. От сълзливи изявленията нямам потребност. По-добре да оказва помощ, в случай че може финансово. Аз нямам потребност от друго от него “, сподели новият ментор на Левски.

" Не ми трябват единични хора. И преди работихме двамата със Сираков. Сега той би трябвало да се концентрира напълно като задачата си като притежател.

Няма футболист, който да бъде доведен и аз да не го желая. Ако питате, аз ще ги доведа и аз ще ги желая. “, продължи Стоилов.

" Във футбола няма нищо ужасно. Нищо не е на живот и гибел “, сподели още Стоилов.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР