Новият старши треньор на Барселона Шави Ернандес допусна първата си

...
Новият старши треньор на Барселона Шави Ернандес допусна първата си
Коментари Харесай

Шави: Срещу Байерн ще трябва да играем като животни

Новият старши треньор на Барселона Шави Ернандес позволи първата си загуба отпред на отбора.
Вчера каталунците отстъпиха с 0:1 в семейството си на Реал Бетис. Бившият полузащитник е уверен, че отборът му е играл добре против севилци, само че е изгубил поради липса на късмет.

„ Днес не заслужавахме да загубим, само че това е футболът. Понякога заслужаваш доста повече и това в този момент е образец за такова нещо. Нужно е да сътворяваме повече шансове и да вкарваме, като в това време е нужно да бъдем деликатни при напредването на съперника. Точно затова загубихме. Жалко, тъй като заслужавахме най-малко една точка “, разяснява Шави.

В сряда Барса ще гостува на Байерн Мюнхен в Шампионската лига в основен дуел.

„ Надявам се, че днешният (б.р. - към този момент вчерашен) отрицателен резултат няма да ни повлияе. В Германия ще би трябвало да играем като животни, с цел да можем да продължим напред “, сподели младият треньор.

„ Нужно е да преобладаваме в мачове като този. Трябва по-често да демонстрираме играта от второто полувреме “, сподели още Шави, който насочи и рецензии съответно към Мемфис Депай, като уточни, че въпреки да се старае, позволява неточности, когато се озове в свободно пространство.
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР