Вчера Златното поколение и легендарните играчи, поканени на мача в

...
Вчера Златното поколение и легендарните играчи, поканени на мача в
Коментари Харесай

Стоичков брои 10 000 евро за тениска на Попеску

Вчера Златното потомство и именитите играчи, поканени на мача в чест на най-хубавите румънски футболисти в историята, зарязаха кецовете и спортните екипи и, облечени в костюми, вечеряха дружно в хотел Radisson Blu в центъра на Букурещ. Звездите, измежду които бяха и легендата на българския футбол Христо Стоичков, и Жозе Моуриньо, се възползваха от опцията да се забавляват и да си напомнят общи случки в кариерата си, предава Труд.

Начело с Жозе Моуриньо, Ривалдо и Христо Стоичков, само че и с Джика Хаги, Попеску и Адриан Илие, международните футболни звезди се снимаха дружно, а Камата качи фотосите в профила си във Facebook.

„ За мен е чест да седнал съм до един от най-великите треньори в света, Специалния Жозе Моуриньо “, написа и Думитреску в Instagram. А португалецът отговори: „ Горд съм, че съм със Златното потомство. Топ играчи и изключителни хора. Честита 1994 година! "

Бившите играчи, както и техните посетители, участваха в търг за фланелки на тези, които ще играят в супер мача, който ще се организира довечера. Първият търг на 26 от фланелките на огромните имена, участващи в мача, се организира в петък вечерта, а вторият ще се организира на 31 май.

Най-скъпа беше фланелката на Джика Хаджи - 30 000 евро. Сумата е платена от Вероника Шмид, брачната половинка на контролиращия групата Automobile Bavaria, един от спонсорите на Lighthouse. А фланелката на Джика Попеску беше продадена за впечатляваща сума. Христо Стоичков, някогашният му сътрудник от Барселона, я купи за 10 000 евро. Дан Шуку, финансистът на Рапид Букурещ, извади 16 000 евро за фланелката на Жозе Моуриньо, разгласи sport.ro.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР