Новият-стар треньор на Славия Златомир Загорчич изрази задоволството си от

...
Новият-стар треньор на Славия Златомир Загорчич изрази задоволството си от
Коментари Харесай

Загорчич: Не се поколебах дали да се завърна

Новият-стар треньор на Славия Златомир Загорчич изрази задоволството си от завръщането си на “Овча Купел ” и даже се пошегува при представянето си, че отпуската му е свършила и още веднъж се залавя за работа. 

“Изобщо не се колебах дали да се завърна. Тук съм още веднъж, с цел да си помогнем. Свърши ми отпуската и в този момент се надявам да реализираме това, което Славия заслужава. Трябва да се работи крепко. Всички мачове са значими, няма по какъв начин да подценим някой. Осем мача би трябвало да изиграем съществено. Славия заслужава доста по-хубави резултати и ще ги създадем. Излизаме на терена и се раздаваме. Щом съм тук, значи имам вяра, че можем да го създадем ”, сподели Загорчич. 

“С Арда на следващия ден ще е тежък мач. Гледах много мачове по малкия екран в Сърбия. Вярвам, че момчетата ще се раздадат на терена. Мисля, че кондиционно играчите добре са готови и считам, че няма да има проблеми в това естество. Имах и други оферти, само че не се получиха нещата ”, съобщи още Заги.

" Белитте " одобряват във вторник тима от Кърджали в полуфинал реванш за Купата на България, а първата среща приключи 0:0.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР