Новият сезон на Игри на волята вече чука на вратата

...
Новият сезон на Игри на волята вече чука на вратата
Коментари Харесай

Яки батки в новия сезон на Игри на волята“

Новият сезон на " Игри на волята " към този момент чука на вратата и напълно скоро новите участници ще станат факт. Дотогава обаче в общественото пространство се надпреварват всевъзможни клюки и спекулации за имената, които занапред ще се борят с всевъзможни средства за огромната премия.

Фрагментите, показвани досега в ефира на NOVA, хем повдигат малко завесата за това кой се крие изпод, хем звучат прекомерно общо на моменти. И въпреки всичко ще ви издадем първия участник, с който смешка не трябва. 

Става дума за някогашния културист Николай Костадинов. Той е състезател до мозъка на костите си, както има една приказка, тъй като се занимава със спорт от напълно ранна детска възраст. Има над 8 години опит като играч по карате и кикбокс в националния тим и извоювани 13 златни медала, 2 сребърни и 1 бронзов. Освен това е добър и в други спортове - таекуондо, футбол и баскетбол. 

Към днешна дата, с изключение на предизвикването " Игри на волята ", той се занимава интензивно и с фитнес залата си. Николай е професионален състезател и личен треньор. С този бизнес, както признава и самият той в уеб страницата си, се занимава към този момент над 13 години.



Кои са останалите, които ще премерят освен сили, само че и психическа устоичивост с Николай Костадинов, скоро ще стане ясно. Освен него, сигурен участник в риалити формата също е и гимнастикът Краси Дунев, от който също се чакат не по-малки изненади. 

Той е вицешампион на висилка от летните олимпийски игри в Атланта през 1996 година, както и европейски първенец на висилка, и вицешампион на висилка от СП в Пуерто Рико. 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР