Новият селекционер на националния отбор на Босна и Херцеговина Ивайло

...
Новият селекционер на националния отбор на Босна и Херцеговина Ивайло
Коментари Харесай

Ивайло Петев: Амбициран съм с всички сили да успея в Босна и Херцеговина

Новият селекционер на националния тим на Босна и Херцеговина Ивайло Петев даде изявление за предаването „ Арена Спорт “ по Българска национална телевизия. Бившият треньор на Лудогорец и Динамо (Загреб) съобщи, че е окуражен да успее на новото си работно място.

" Едно ново предизвикателство. Амбициран съм с всички сили да съумея. Всичко в живота е постижимо, само че би трябвало да поставим огромни старания. Водещото, което ме окуражи е, е капацитетът, който има тимът на Босна и Херцеговина “, разгласи Петев пред националната телевизия.

" Един Джеко и Миралем Пянич са водещи фигури в моя тим и съм сигурен, че ще оказват помощ да реализираме огромни резултати. В диалозите, които съм водил с множеството играчи, разбрах, че имат упоритостта да се показват доста добре. “

" Трябва да си самоуверен, с цел да успееш. Знам, че няма да е елементарно. За да постигнеш нещо в живота, би трябвало да приемаш провокациите. Не бих споделил, че напрежението в Босна е против мен. Измести се малко фокусът. Имат някакви вътрешни битки през годините, само че това не е толкоз значимо. Аз знам каква е истината. Това ме окуражи още повече, убеден съм и спокоен “, призна 45-годишният експерт.

" С Бруно Акапович имаме специфични връзки. Той е мой другар, само че не желая да встъпвам в детайлности и да занимаваме феновете. Имаме положителни връзки, още преди да пристигна в България. Приятелството е над всичко “, разгласи Петев.

" Пожелавам триумф на Ясен Петров в националния тим. Моят съвет е да прави това, което му е в главата и да не се преценява с нищо “, приключи някогашният селекционер на представителния ни отбор.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР