Свидетел сподели ужасяващия момент, когато шестгодишно британско момиче е извадено

...
Свидетел сподели ужасяващия момент, когато шестгодишно британско момиче е извадено
Коментари Харесай

„Ужасен“ турист от Тенерифе описва момента, в който 6-годишното британско момиче е извадено от басейна на хотела след падане в

Свидетел показа ужасяващия миг, когато шестгодишно английско момиче е извадено от басейн на хотел в Тенерифе, откакто тя стартира да се дави.

Спасителите направиха способ уста в уста в опит да спасят детето, откакто то падна в басейна в апартхотел Granada Park на испанския остров към 18:50 ч. на 9 май. Съобщава се, че момичето е било в схващане и доста уплашено, когато екипите за незабавна помощ са пристигнали в хотела.

В момента полицията се пробва да откри местонахождението на родителите й по време на случая, както и местоположението на спасителя. Твърди се, че спасителят си е тръгнал в 18 часа и че момичето е открито 50 минути по-късно.

Момичето е диагностицирано с аспирационна пневмония, породена от поемане на течност в дихателните пътища на белите дробове, заяви Canarian Weekly. Медицинският личен състав съумя да я стабилизира, макар че настоящото й положение все още не е известно.

Свидетелят Акай Фостър е бил на отмора със семейств...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР